tisdag 17 mars 2009

Ljusblå Hjärtan pratar träningsläger med Pelle

Ljusblå Hjärtan Bloggen fortsätter att söka efter scoop i fotbollsvärlden och har, förutom att gamle favoriten Mattias Lindström har skrivit på för GAIS, inte hittat så mycket.

Vi tog istället tillfället i akt att snacka lite med vår personliga favorittränare Pelle Aldgård om Råås Finest kommande träningsläger.

Pelle, läger i Göteborg till helgen, hur känns stämningen i truppen inför detta?

Den är kalas, spänningen är olidlig. Vi vilar alla i spelarrådets händer. Informationen vi fick i går gjorde inte saken mindre nervöst. Men som sagt, stämningen är på topp. Vi ska ju till GÖÖÖTET!!!

Vad är din relation till Göteborg?

Jag gillar Götet, det är en grymt skön stad.

Om du fick vara en av Göteborgs fotbollslags matchtröja, vilken matchtröja skulle du vara då?

Inte Håkan Milds, den är toksvettig. Men kanske en Makrillströja (GAIS).

GAIS, det är faktiskt GIRLS ni ska på läger med gode vän! Råås Finest är kända för att ha magiska träningsläger, vad har ni får ess i skjortärmen detta år?

En del i den magin är överraskningsmomentet. Så tyvärr, my lips are sealed.

Har du något minne från förra årets läger i Stor Tyskland som du vill dela med dig?

Några minnen från förra året? Vi har allt på film mer behöver jag inte säga. Men jag minns även ordvitskvällarna i det rosa rummet. Sånt glömmer man inte

Du och Per delade rum förra året och vi har luskat ut att den gode Per inte kan åka med i år. Kommer du att sakna honom?

Jag hört rykten om att han och hans fru kommer ner till lördagskvällen. Men visst kommer jag att sakna honom, lite i alla fall.

Det vore ju kalas! Rosa Rummet förresten? Refererar du till Mickes och Martins Honeymoon Zimmer?

Absolut, ett magiskt rum där det kan ha uppstått magi. Och med den utsikten över sjön kan man inte annat än unna dem den magin. Ska kanske förklara att magin handlar om komik, ordvitsar, humor och grymma musikdiskussioner.

Där har du verkligen nämnt två proffs i just det kategorierna. Vilket är det bästa träningslägret du har varit på i din karriär?

Det i Parchim, lätt!

Så, Göteborg, är det lite lås in era döttrar feeling nu när du ska upp dit?

Nu är jag inte med på vad du menar.. lås in era döttrar? nä sånt gör vi inte.

Vi är inte heller riktigt med på vad vi menar. Det ultimata soundtracket för resan upp då, vilket skulle det vara? Välj fem låtar Pelle!

Oj.. ultimata soundtracket.

1. Trentemøller - Moan (radio edit remix)
2. Gåte - Bendik og Årolilja
3. Blue Foundation - Stuck In A Hard Place
4. Peter, Bjorn and John - Young folks
5. Sigur Rós - Sæglópur

Mycket fina val. Sista frågan innan vi släpper iväg dig för uppladdning inför brandmanstesterna i slutet av veckan. Är det ultimat att inleda varje träning på lägret med Kvadraten?

Kvadraten är alltid den ultimata inledningen, till vad är dock osäkert. Men som sagt, överraskningsmomentet gör saker och ting till det bättre, så tyvärr. Ingenting sagt ingenting hört. Synd att inte ljusblåhjärtan kommer på besök

Det kan man aldrig veta, vi har spioner i Ljusblå Hjärtans tjänst lite överallt.Vi håller även med, hellre en kvadrat på planen än en plan i kvadratisk form.

Ljusblå Hjärtan önskar Pelle lycka till med testerna och sänder så klart ett stor kärvänlig lyckoönskning till det stundande lägret i Lilla London.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar