fredag 13 mars 2009

Ljusblå Hjärtan om helgens matcher

Ljusblå Hjärtan har spanat in lite (med betoningen på lite) go info om helgens motståndare. Hardeberga BK, som i år spelar i samma serie som Råås Finest, gästar Rydebäcks konstgräsplan på lördag. Vi vet nästan inget om laget så vi håller det till vad det är.

Vi koncentrerar oss istället på att titta på matchen som den match det är. Råås Finest har nu mött tre bra Helsingborgslag och att förlora alla tre är inte det roligaste. Men Stattena, HDFF och Eskilsminne är riktigt bra lag så det gör inget och vi kan leva med det. Däremot är det nu det börjar bli spännande. Helgens match kommer att ge en bra bild av vad som väntar i Division 3 i år.

Fram med block och penna, nu ska vi analysera.

För världens finest U-lag så väntar Eskilsminnes andra lag. Här kan Pelle & Co. ge igen för förra helgens 4-0 förlust och det kommer de säkert att göra med besked. Det är alltid fina matcher mellan Råå och Eskil.

Så, vi håller tummarna för att Råås Finest kan åka iväg på ett gött träningsläger med två vinster i bagaget och vi på Ljusblå Hjärtan bloggen känner på sig att på lördag, då kommer A-laget att bemöta Herdeberga med spelglädje, finess och magi.

Ljusblå Hjärtan bloggen tippar helgens resultat:

Råå IF A – Hardeberga 3-1
Råå IF U – Eskilsminne 1-0

Vi avslutar på sedvanligt sätt med ett rungande Forza Ljusblå, Forza Råååååååååååå!

Trevlig helg på er alla!

1 kommentar:

  1. Bara 1-0 mellan Dam U och Eskil??? vart är supporterklubben på väg?

    SvaraRadera