tisdag 17 mars 2009

Ljusblå Hjärtan bjuder på referat med internationell klass

Söndagens match mot Eskil kommer förmodligen inte Råå finest prata så mycket mer om så därför ska nu locket läggas på i och med dessa kommentarer från Pellegrini som tagit ledigt från sitt tränar uppdrag i Villareal för att vara Dam U's expertkommentator.

"El juego comenzó como esperamos, con cargas de presión de Eskilsminne. Pero entonces de ljusblå se defendió en el juego y jugó realmente bien. Unfortunaty nosotros no tuvimos la suerte en nuestro lado. " - Manuell Pellegrini

Man kan inte annat än att hålla med Manuell, matchen började i favör för Eskilsminne men precis som Pellegrini säger så kämpade de ljusblå sig tillbaka in i matchen och spelade stundtals jämnt med ett Eskil som för dagen förstärkt med både Ragnarsson och Leo. Dock har vi lite oflyt och i halvtid står det 0-2. Ett olyckligt självmål och ett lika olyckligt brytning av Eskil som resulterade i friläge.

Vi kan inte enbart skylla på att eskil förstärkt med ett par riktigt tongivande spelare, vi spelar trots allt jämnt med dem stundtals. Dock behöver vi äta lite mer taggtråd för liknande matcher i framtiden. Vi var lite mesiga i vissa situationer.

"a veces usted tiene que hacer lo que usted tiene que hacer" - fortsätter Pellegrini och menar att ibland måste man göra det man måste göra. Exakt vad han menar får vi inte reda på då han smiter ner till lobbyn på hotellet och tar sig en Pelligrini att dricka, han gillar den med mandarinsmak.

Vid pennan, Ljusblå hjärtas egna fan....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar