tisdag 3 mars 2009

Ett öppet brev till Råås Finest

Ljusblå Hjärtan är en supportblogg, något för fansen och Er i laget samt andra utomstående. Vi är några driftiga människor som diggar Råås Finest så pass mycket att vi tar oss tid att skriva om laget vi gillar bäst.

Vi har som uppgift att framkalla leenden och glädje i laget och för fansen, men också att skriva det vi tycker. Det fungerar åt båda hållen såklart.

Att vi, vem det nu må vara av oss som skriver för Ljusblå Hjärtan bloggen, måste få skriva om saker vi anser kan förändras är en självklarhet. Likväl som vi hyllar händelser, personer och insatser så mycket vi bara kan så har vi en yttrandefrihet som måste få ha ett forum.

Fotboll är komplicerat, varje åsikt har förmodligen minst elva olika förgreningar som alla tolkar det olika. Att diskutera och skriva om fotboll är bland det roligaste som finns och vi hoppas att vi kan väcka tankar, känslor och funderingar med våra texter.

Vi på Ljusblå Hjärtan bloggen vet att det inte alltid är lätt att se saker lika klart från sidlinjen eller inne på planen som från en läktarplats. Synvinklarna är lika olika som åsikterna om fotboll, så är det bara.

Det viktiga är att Ni vet att vi tittar på Er som supporters gör. Vi älskar när det går ohindrat framåt i utvecklingen men vi kan också ha åsikter som vi bjuder på här. Vi är bara supporters som supporters är. Passionerade och fyllda med olika känslor och åsikter.

Vi är ju inte här för att bygga en mur mellan världens bästa ljusblåa lag och världens vassaste ljusblåa supporterklubb. Vi är här för att svetsa samman hela konceptet till en oslagbar enhet.

Jag hoppas att ingen tar illa upp när någon i Ljusblå Hjärtan skriver och att alla från och med nu inser innebörden av magin. Magin och styrkan som finns i laget, föreningen och i Ljusblå Hjärtan.

Med förhoppningar om ett fortsatt gott och ömsesidigt arbete!

Råås Finest är alltid nummer 1. Forza Råå, Forza Ljusblå!

Med kärvänliga fotbollshälsningar

Martin Larsson, Chief of Ljusblå Hjärtan

1 kommentar:

  1. mycket mycket mycket bra skrivit! Så ska det va :)

    SvaraRadera