fredag 6 mars 2009

Ljusblå Hjärtan bjuder på uppladdningstips

Ljusblå Hjärtan bloggen har satt sig ner och analyserat den absolut bästa uppladdningen man kan ha inför en match. Vi har tillakallat experter, vi har vänt och vridigt på argument och vi har sökt många märkliga svar. Nu är vi framme, nu kan vi med gott samvete presentera ett utdrag ur det kommande litterära mästerverket "Ljusblå Hjärtan, mer än bara en supporterklubb".

Tanken föddes när vi satt och spanade på Ligacup finalen i England mellan Tottenham Hotspurs och Manchester United (där så klart våra favoriter i United vann). Vi tänkte, vad äter Ronaldo till frukost och vad äter en grym gubbe som Wayne Rooney till lunch?

Sagt och gjort, Ljusblå Hjärtan ringde sina vänner i Birmingham för att kolla upp saken. Tyvärr blev gänget hotat att inte avslöja några av proffsens hemligheter så vi fick helt enkelt klura ut en annan metod för att finna mysteriet om den perfekta uppladdningen.

Vi vill ju inte vara sämre än britterna så tyvärr väljer vi att inte röja våra undercover reporters som berfinner sig lite överallt men här är resultatet och en naggande god smakbit från boken som släpps i höst.

Man börjar kvällen innan med att dricka Ramlösa och äta en vällagad italiensk pasta rätt (helst med räkor ala Frutti Di mari). Därefter får man ta ett minimalt intag av godis eller chips. På matchdagens morgon stratar man med havregrynsgröt och en macka med Keso och Banan och lyssnar på Melodikrysset för att få igång de grå cellerna. Innan match äter man tonfisk coh sallad och dricker mjölk. Efter matchen och vid vinst, då kan till och med en White Russian vara på plats om man ha åldern inne.

Tro oss kära läsare, vi har testat och det är ett bländande resultat. När vi frågade en av Råås Finest legender om hennes matchvanor så avslöjade hon att man ska dricka läsk i halvlek. Det låter lite konstigt men det funkade tydligen rätt bra ändå.

Det vi igentligen vill säga med hela denna fina texten är att det finns nog inga rätt eller fel utan var och en måste ladda på sitt eget bästa sätt. Som legenden Jan Möllby i Danmark en gång sa "Det handlar inte om hur fort man springer, utan om hur fort man tänker". Så sant Jan, så sant...

Lycka till i matcherna i helgen Råås Finest! Make us proud!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar