torsdag 26 februari 2009

Ljusblå Hjärtan trimmar upp motorerna inför helgens derby

På lördag spelar Råås Finest mot HDFF. Tiden stannar, världens står stilla, detta derby är alltid lika hett som det är viktigt att vinna. Det var ett tag sedan Råås Finest förlorade mot HDFF utomhus. Alltid hårda matcher, alltid matcher man minns.

Ljusblå Hjärtan är ju inte sämre än att vi gärna trimmar upp både motståndare och motståndarnas fans. Nu rör det sig i och för sig bara om en träningsmatch men vi behöver väl bara säga det att förra året vann division tre laget Råå mot division två laget HDFF. Ganska lustigt.

Råå gjorde en magisk match den dagen med magisk taktik, magisk coachning, magiskt spel och en helt sanslöst magiskt vacker inställning. Den vändningen, disciplinen och rååliga fotbollen lyser skarpt än idag.

På lördag lär det bli vedergällning och det är vi redo för. Det ska sjungas Forza Ljusblå, Forza Råå i städerna och byarna. Världens vackraste supporters ska lyfta Råås Finest cha-la-la-la!

Övrigt att notera från fotbollsvärlden är att Liverpool hade en grym tur igår igen. Nu vinner laget säkert Champions League bara för det.

1 kommentar:

  1. Hur kan det komma som en överraskning att Liverpool vinner Champions League???

    SvaraRadera