tisdag 24 februari 2009

Ljusblå Hjärtan intervju med Råås Finest coach Pelle Aldgård

Hej Pelle, hur mår Ljusblå Hjärtans favorittränare idag?

Hej Världens bästa supporterklubb! Jo tack, jag mår bra. själv?

Vi mår alldeles lagom bra! Nu har säsongen äntligen börjat på allvar, hur känns det inför Dam U:s premiärmatch på söndag?

Allvar och allvar, det är fortfarande bara träningsmatcher och det är här vi ska testa och fila på alla detaljer som ska sitta till serien börjar på riktigt. Inför söndag är det en härlig känsla som infinner sig. Det ska bli otroligt skoj att känna lite matchpuls igen. Dock blir det en tuff match, Uppåkra är inga lätta töser.

Det kan vi tänka oss. A-laget fick sig en rejäl runda av Stattena i söndags, hur ska U-laget undvika samma behandling?

Genom att inte möta Stattena ;) Men annars är det bara att visa sitt ljusblå hjärta och kämpa ordentligt så ska det nog lösa sig.

Just den inställningen får Ljusblå Hjärtan Bloggen att dansa breakdance av glädje! Har du något speciellt knep för att injicera lite go ljusblå fighting spririt i laget?

En direkt tanke kan vara att läsa högt ur bloggen. Men det är ännu inte bestämt, dock kommer jag framföra gruppen "Mer high-fives åt folket"'s talan och genomföra en aktion och på det sättet få fram de ljusblå känslorna.

Du är en sann ambassadör för världens bästa supporterklubb Pelle. Om vi ska släppa Råås Finest ett litet tag och tittar på världsläget, vågar du tippa kvällens Champions League match mellan Barcelona och Lyon?

Du frågar om jag ska tippa? Då har inte djungeltrumman gjort sitt. Jag råkade nämnligen missa 10 matcher på förra helgens tips så satsa inget på det jag säger i denna matchen. Men som en given barca fan så är det en solklar seger för Barcelona ikväll.

Vi hörde ett faktiskt ett hett rykte om att du slog ett rekord i helgen, hur kan en så magisk fotbollskille som du har så många bom?

Det går så när man frångår magkänslan och tok-studerar statistik.

Magkänsla är en viktig ingrediens i det stora hela vad gäller fotboll. Statistik kan som sagt ofta skoja till det lite. På lördag är det ett derby som verkligen är värt namnet. HDFF gästar, tänker Råå bjuda på taggtråd eller bomull på festmenyn?

Förrätt: uppladdning enligt Millwallprincipen
Huvudrätt: 4-0 seger till Råå Finest
Efterrätt: Nedjoggning samt glädje á la Ljusblå Hjärtan.

Vi blir tårögda, det är precis den grymma inställning Ljusblå Hjärtan hela tiden strävar efter. Vi dubbar dig nu till Sir Pelle Af Råås Finest samt att från och med idag göra allt du kan för att tända gnistan i laget igen, för den syntes det inte mycket av i söndags. Tillsist, för att avsluta lite vackert, vad bjuder Råås Finest U-lag Uppåkra på söndag då?

Vi kommer bjuda på tre G.

Glöd
Glädje
Genialitet

Det låter magiskt! Vi är så lyckliga här på Ljusblå Hjärtan Bloggen att du finns på plats Pelle. Tack för att du tar dig tid att prata med oss!

Låt oss nu be en bön tillsammans.

Må Råås Finest sprida glädje och lycka vart dom än i världen sig vänder. För ty fotbollsgudarna är med oss varje dag. Tillsammans är vi starkare än diamanter och pansar. Forza Ljusblå, Forza Råå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar