torsdag 5 februari 2009

Från Rydebäck till Göteborg

Ljusblå Hjärtan är tillbaka in great shape efter några dagar på resande fot. Vi har sett Göteborg där alla heter Glenn och känt på atmosfären i en av Sveriges kanske hetaste fotbollsstäder. Vi har käkat fotbollskorv med GAISare, vi känt på pulsen hos vilsegångna gnagare, vi har pratat Old Boys fotboll med legenden Markku Turja och vi har så klart scoutat lite inför årets träningsläger för Råås Finest.

Göteborg är en stad fylld av nöjen, fotboll och vackra vyer. Ljusblå Hjärtan kan klart rekommendera ett besök på Hard Rock Cafe där rock n roll kulturen värmer hjärtat.

Men innan vi drog iväg på äventyr besökte vi kort en träning med Råås Finest. Vädret var iskallt trots att himlen var vackert ljusblå. Vi fick ett gott snack med Per, goa kramar från honom och Pelle samt en värmande hälsning från spelarna. Vi tog fram kameran för att dokumentera lite och här har ni bilderna. Att notera är att Råås Finest ser satans starka ut redan, det bådar gott inför 2009.

Mycket nöje med bilderna kära vänner… Forza Råå!

Pelle kör en klassisk Teknik-8 med töserna. Tekniken sitter fint och Pelle dominerar helt i instruktionerna...

Vi på Ljusblå Hjärtan bloggen gillar ordning och reda. Coacher, detta ser bedrövligt ut!

Han är inte bara en Ljusblå Hjärtan favorit utan också stilig. Per Söderkvist, målvaktstränare och myskille, ler inför vår kamera.

Mer Teknik-8 med José o Co. Jess visade som vanligt upp sin kvalitet i bredsida volley!

Lite överraskande men postivit så blev det spel direkt efter uppvärmningen. Stor plan, kvicka fötter och inte ett enda mål de första fem minuterna. Typisk 0-0 match!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar