fredag 20 februari 2009

Ljusblå Hjärtan spanar in Råås Finest omklädningsrum

Igår låg snön vackert vit över San Siro, hemmaplan för Råås Finest. Ljusblå Hjärtan var där och pratade om viktiga saker med viktiga personer. Vad som diskuterades är hemligstämplat. Men vi fick, så där lagom exklusivt, följa med och titta lite på renoveringen av töserna omklädningsrummet. Allt är inte helt klart ännu men något vi har legat sömnlösa över är valet av den rosaaktiga färgen inne i omklädningsrummet.

Vi har typ inga fördomar men vi tänkte att kanske Ljusblå Hjärtan behövs mer än någonsin nu. Men sen tänkte vi att tjejer är ju alltid tjejer och tjejer har oftast rätt, så det är ju säkert ett kalasfint val.

Det kan nog bli riktigt fräscht när allt är klart. Vi vet nästan det för Råås Finest är ett fräscht gäng. Det är viktigt att ha kontraster och när förändringens ljumma vindar blåser kanske det är så att inventarierna också ska förändras. Det blir ju förmodligen en läktare på San Siro i år, bara det är ju en upphöjning i sig.

Det som gladde Ljusblå Hjärtan Bloggen mest är att fotot på Kelly Clarkson och Urban Mind fortfarande hänger vackert i entrén. All respekt för det. Men var har Kjell tagit vägen, denna legendariska maskot som innehar mer magi en Merlin hade på medeltiden? Det ska vi undersöka inom det närmaste.

Nu håller vi på Ljusblå Hjärtan Bloggen tummarna hårt för att en ny reservdress, som vi hoppas blir i St Paulis klassiska färger, snart också blir verklighet.

Rosa eller ljusblått, brunt eller orange, oavsett är det Forza Råå som gäller och det är faktiskt det viktigaste av allt.

3 kommentarer:

  1. Hej Ljusblå Hjärtan! För att avslöja valet av färgen i omklädningsrummet lite.. Det val vi gjorde var vinröd men när vi öppnade färgburken var den allt annat än just vinröd. En smärre chock blev det!
    Vad gäller Kjell så behöver ni inte vara oroliga, han finns där någonstans o när allt e klart ska vi leta fram honom, vart han nu befinner sig. Kram Lennung

    SvaraRadera
  2. Hej hej världens bästa supporterklubb. Det är mycket snack om färgen på väggarna men jag vill påpeka att det viktigaste är det som finns innanför färgen(väggarna), spelarna alltså. OCh där är det världsklass!
    Vi har planer på en presskonferens när allt är färdigt men vi återkommer med en sådan inbjudan.
    Forza Råå!!
    //Pelle

    SvaraRadera
  3. Här är ytterligare en trogen bloggläsare. Problemet förut har väl mest varit att var man tvungen att vara inloggad för att kunna kommentera.
    /östgöten

    SvaraRadera