lördag 2 maj 2009

Tung förlust mot Hittarp

I dagens derbymatch mot Hittarp fick Råås Finest U-lag se sig besegrade med hela 0-3 efter 0-2 i halvtid. 

Ljusblå Hjärtan var på plats och tittade på större delen av matchen och Hittarp var tunga idag, på-eldade av två fantastiskt fina mål i första halvek där före detta Råå spelerskan Malin Jonsson satte ett av dom på en väldigt vacker frispark i Pacmans högra hörn.

Men Råå var absolut inte dåliga och utspelade, man var hela tiden med i matchen och ibland blixtrade laget till. Sandy Lännerbergs hårda och fina frispark i andra halvlek var värd ett bättre öde. En reducering där och matchen hade varit helt annorlunda. Råå jobbade hela tiden för varandra och gjorde allt de kunde. Det mest positiva i matchen var att Råå verkligen försökte spela fotboll på marken. 

Vi är fortfarande förvånade varför Wewwe inte var ombytt? Ryktet om hennes comeback har satt stjärnglans på hela Råås samhälle. Kanske nästa match, vem vem?

Vi hoppas kunna få kommentarer från Coach Pelle om matchen inom kort.

Dagens andra fråga är såklart varför vädret alltid är magiskt fint när Råås Finest lirar? För att citera General Manager Per Söderkvist "Solen skiner alltid när Råå spelar". Så sant så sant!

1 kommentar:

  1. Pellegrini kommenterar:

    En match där vi borde ha fått med oss en poäng anser jag. Tjejerna kämpade för varandra på ett ypperligt sätt. Precis som världens bästa blogg skriver så var Sandy's frispark värd ett bättre öde.
    Dock var besvikelsen stor på Vevve som inte ens var med i truppen trots löften och ihärdiga försök att övertala coach Pelle på hans arbetsplats. Men som Gustav Fröding skulle sagt, en annan gång är en annan gång.

    SvaraRadera