söndag 3 maj 2009

Ännu en seger för Råås Finest

I dagens seriematch vann Råå sin andra raka med tydliga 4-2 mot toppkonkurrenterna i Borgeby. Enligt säkra källor så gjorde Råå en av årets bästa matcher där framför allt de först 40 minuterna var snudd på magi. Råå borde ha avgjort matchen då men i halvtid var det ändå oavgjort 2-2 efter några bjudningar till Borgeby.

I andra halvlek var det mer ett ställningskrig mellan lagen men Råås Finest lyckas ändå avgöra matchen till sin fördel och vinna med andra halvlek med 2-0 vilket ger summan och vinsten med 4-2.

Ljusblå Hjärtan är så klart helt flippigt lyckliga över att Jenny "Saxen" Olofsson satte tre pytsar i dagens match. Vi har länge hållit Jenny som en stark kandidat till skytteligavinsten i år och det verkar helt klart som om det äntligen har lossnat för tösen.

Sara Söderkvist gjorde Råås fjärde mål vilket inte var helt oväntat. Sara är en goalgetter av hög klass och snittet blir bara bättre och bättre.

Det var Roger Trygg som sa det, nu hoppar vi fan också på tåget och är troende i Rogers Kyrka. Råås Finest tar guldmedaljen i årets division tre.

Som den gode Wendel så snyggt skrev i ett sms... Forza Råå! Vad vi befarar lär det bli många Forza Råå detta året också!

Gott jobbat töser och pågar! Nu är det bara resten kvar att vinna! :)