fredag 15 maj 2009

6 nya goa poäng till Råås Finest?

Helgen närmar sig igen och för Råås Finest väntar två tuffa matcher. Förra veckan gick lite i moll men vi är ändå positiva. Det finns så fantastiskt mycket kapacitet i lagen att det räcker och blir över.

Det är även lite nyheter i laget, spelare som gör comeback och någon som kanske eller kanske inte skriver på. Om Paula, AT eller någon annan hemvändande stjärna är med i helgen, det återstår att se!

A-laget spelar nere i Malmö mot Lilla Torg. Just namnet Lilla Torg får en att fundera på hur mycket Café Opera det är över laget. Lilla Torg, denna oas mitt i Malmö City, bjuder på kulinariska upplevelser och kalla drycker så det återstå att se om fotbollen avspeglas i detta fenomen. The Finest Ljusblå kommer i alla fall starka ner till Malmö och kommer nog att bjuda på lite specialiteter från Råå. Klacksparkar, överstegsfinter och skruvade frisparkar.

U-laget ställs mot Västra Krarup, ett klassiskt lag från Bjäre trakten. Aldrig lätt att spela mot dessa töser men det är dags för U-gänget denna helgen. Coach Pelle kommer vara smart och peppa töserna till stordåd. Vi är med på banan, Forza Råå all the way to the bank!

Lycka till flickor!!!

Ett skott, ett mål för Råås Finest Olé Olé Olé

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar