fredag 29 maj 2009

Inför helgens matcher mot Kick och Kvidinge

Fredag igen, Ljusblå Hjärtans favoritdag på veckan för det betyder att snart är det matcher för Råås Finest igen och vilka matcher det väntar. A-laget ställs mot BK Kick nere i Malmö och för U-laget väntar Kvidinge. Två tuffa matcher, riktigt tuffa. Men vi känner oss stabila och har gott förtroende för coacher och spelare som gång på gång visar att de ljusblåa krigarna är att räkna med.

Förra helgen tog A-laget en tung skalp när man slog topptippade Lund. Om inte det höjer lagets sammanlagda självförtroende så vet jag inte vad som gör det. Äntligen lossnade även målskyttet för Lill-Xavi Lännerberg och laget kämpade sig till 3 viktiga poäng. Just nu är det bara Stattena framför i serien och nästa helg är det dags för Derby, Seriefinal och you name it. Spännande spännande!

BK Kick vet vi inte mycket om. Det är ett lag som enligt tabellen har blandat och gett men Malmöflickor ska man aldrig underskatta. Förra omgången spelade Kick oavgjort mot en annan nykomling Svalöv. Inte helt tokigt alltså! Så det gäller för Råå att vara på tå, ha god rörelse och få igång det snabba passningsspelet som det tränats så flitigt på. Som Söder så fint skrev, tänk Barcelona och mangla motståndet!

På BK Kicks damlags hemsida står det något väldigt fint "Kärlek från grunden". Mycket snyggt och vackert Kickeresses. Dessutom citerar de Sonny & Cher vilket är supercoolt! Ljusblå Hjärtan salutes you :)

För Coach-Pelles fina U-lag är det Kvidinge på menyn. Kvidinge är ett lag Råå har haft svårt för tidigare år men på söndag kommer det bli andra bullar. Nybakta segerbullar för Råås Finest. Motståndarna är ett klassiskt damlag med mycket rutin och en del före detta storspelare men det borde inte skrämma Råås unga och pigga lirare.

Det är en viktig match eftersom Råå ligger under sträcket just nu men vi tror och vet att segrarna kommer att avlösa varandra hädanefter. Kvidinge blir det första att få smaka på förlustens bittra smak nere på San Siro.

Råås Finest är bäst, vackrast och coolast. Låt segersången ljuda över bygden och i städerna och byarna. Nu plockar vi 6 välförtjänta pinnar i helgen töser!

Denna veckas Ljusblå Hjärtan mantra är ”Var Ödmjuka inför uppgiften och slåss till ni inte orkar slåss mer sen tar nästa vid, och så om och om och om igen, tillsammans är de ljusblå starkast och tillsammans kommer spelare, ledare och fans att lyfta füssballen till nya skinande höjder”.

Vi tippar BK Kick – Råå 0-3 och Råå – Kvidinge 3-2. Vad tror Ni?

Forza Råå, Forza Ljusblå Hjärtan!!!!!!

1 kommentar:

  1. Jag tro minsann att ljusblåhjärtan är något på spåren. Helgens tippning kan vara något i världsklass. I alla fall i europaklass, och i och med att all bra fotboll spelas i Europa så är det helt sonika världsklass vi snackar om.
    Att kick kommer få känna på bollen tvivlar många på. Däremot är helgens svåraste drabbning nog Kvidinge. Det är under helgens 180 viktigaste minuter som avgör hur måndagstexterna kommer se ut. Ladda ordentligt och Forza råå!

    SvaraRadera