måndag 25 maj 2009

Mer om segermatchen mot Lund

Så Råå vann toppmötet mot ett riktigt duktigt Lund. Det kan vi på Ljusblå Hjärtan bloggen inte sticka under stolen med. Lund spelade stundtals som den guldkandidat de verkligen är. Enkelt, snabbt och med en härlig fantasi i anfallsspelet. Vi ser, förutom Stattena, Lund som den största konkurrenten till Råås serieseger i år.

Värt att notera är att Lunds passningsspel är det bästa vi har sett detta året i division 3. Men matchen slutade ändå 3-2 till de ljusblå efter ett superfint mål av Jenny Olofsson och två mål av Lill-Xavi Sandy Lännerberg. Det råder dock lite delade åsikter på om det var Sandy eller speedy gonzales Sara Söderkvist som gjorde ett av målen, det på hörnan. Ingen vet säkert men efter vad vi har förstått det så får Sandy det målet också.

Nästa vecka väntar BK Kick på bortaplan. Det namnet är riktigt skojigt. Dock inte lika bra som Ljusblå Hjärtans favorit namn Real Maskin från Göteborg.

Vi snappade upp ett citat som vi tycker speglar matchen bra och det kommer från den store och goda Coach Pelle. "Det slutade 3-2, orättvis seger men dock en vinst". Så ser en sann optimist på läget.

Ljusblå Hjärtan hyllar sitt favoritlag och tycker det är gott att se AT tillbaka i kassen, att även när spelet inte funkar fullt ut så vinner man mot riktigt bra lag ändå samt att segersången Forza Råå fick ljuda så hela bygden vaknade till liv efter vinsten! Så mycket Manchester United i det... Englands bästa lag, Sveriges bästa ljusblåa lag, ja goda vänner, det rimmar väldigt fint!

Forza Råå Olé Olé Olé

2 kommentarer:

  1. Sandy la en hård inåtskruvad boll mot första stolpen, en i motståndarlaget nickade, jag duckade för att inte vara i vägen när bollen gick mot mål =) /Karro

    SvaraRadera
  2. Ljusblå Hjärtan hyllar Karro, mycket bra gjort! :)

    SvaraRadera