torsdag 28 maj 2009

Hjärtliga tankar om finalen i Rom igårkväll

Det är lite mediokert i Ljusblå Hjärtan lägret idag efter slakten av vårt kära Manchester United i Rom igår. Vi trodde och hoppades att United skulle vara bäst, som de brukar vara, men igår var de inte ens nära. Barcelona spelade ut och de sista 80 minuterna var deras.

United var inte ens nära.

Vi visste det nästan, vi reserverade oss. Det kändes som vi lurade oss själva när vi tappert gick till spelbutiken för att sätta 4o kronor på 3-2 till United. Väldiga, mäktiga och vackra Barcelona, ni vann så ruskigt rättvist.

Ljusblå Hjärtan vill highlighta några av planens giganter eftersom vi osar positivitet även i stunder av nederlag.

För det fösta, Xavi är världens bästa fotbollsspelare även om alla andra tycker att det är Messi. Vi fullkomligt idoliserar Xavi rakt igenom. Han har rubbet som ett fotbollsfan vill se. Snabbhet, hjärta, teknik, tillslag och kreativitet. Han var väldig igår, helt dominant på mitten.

Messi då, ja visst, den lille hoben är också fantastisk. Snabb med boll, fullkomligt överjävlig fussball lirare. Nicken till 2-0 är en prestation över det mesta.

Eto är också grym och hans 1-0 mål är kalas.

Sen diggar vi även Valdez, Iniesta, Pujol, Coach Gardiola och Pique väldigt mycket.

United var bleka men man kan aldrig plocka bort en gubbe som Berbatov. Inte ett felpass på sista 15 minuterna, världsklass! Ronaldo är superbra men igår var han blekare än Iniestas vader.

Övriga Ljusblå Hjärtan favoriter vi har sett i Champions League är Fabregas i Arsenal, Anelka i Chelsea, Ribery i Munchen och så klart hela NORMALA Manchester United!

Ja, det är inte mycket att orda om. Barcelona är världens bästa klubblag just nu och Barcelona hade förmodligen slått vilket landslag som helst igår. Vi bugar och bockar och hyllar! Grattis alla Barca fans till vinsten. Men hur kunde domaren inte blåsa straff till Chelsea i semifinal nr 2?

Vi avslutar men några sköna ”Samma mamma” bilder…
Carlos Pujol och Michael Bolton
(Kanske mer samma frisör men ändå)

















Iniesta och vår kanadensiska rockidol Hawksley Workman







Världens bästa Xavi och Miami Inks Nunez















Världens bästa Berbatov och vår favoritskådis Mark Strong





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar