onsdag 20 maj 2009

Ikväll möter vi Billesholm

Det väntar en tuff motståndare för Råås Finest U-lag ikväll ute i Billesholm. Vi tog ett litet snack med General Manager Per Söderkvist om förutsättningarna, minnen och formen i Råås trupp.

Hej Per, hur mår världens bästa General Manager idag?

Mycket Bra!

Ikväll möter U-laget Billesholm, vad tror du om matchen?

Kvällens match kommer att bli en tuff drabbning mot ett lag som brukar spela tätt och enkelt. Billesholm har börjat bra och är definitvt med i toppen av serien. För att vi ska kunna ta poäng ikväll krävs det av vi har rätt inställning under hela matchen.

Vi minns en match mot laget för några år sedan, 0-0 blev det då. Har du gett några tips till tjejerna om hur man faktiskt ska kunna få in några bollar på Billesholm?

Det är en yrkeshemliget... Nä det gäller att vi är koncentrerade och har rätt inställning till uppgiften. Fasta situationer är också väldigt viktiga...

Hur är formen och läget i truppen?

Formen är uppåt gående, vi gör en mycket bra andra halvlek senast dock utan att göra några mål. Med samma inställning och vilja i första halvlek så hade vi vunnit den matchen. Läget i truppen är fantastisk, vi har en mycket bra stämning i gruppen och kvällens trupp ser stark ut.

A-laget har börjat säsongen fullt godkännt medan U-laget har haft det tyngre, vad tror du det beror på?

U-laget är nykomlingar i div 4, många av tjejerna har lite eller ingen erfarenhet av att spela på den nivån, samtidigt så har en del inte erfarenhet från spel i senior sammanhang överhuvudtaget. Det innebär att vi har en "inlärningsperiod" innan vi är mogna för att skapa stordåd i div 4:a.

Blir det vinst ikväll?

Ja det tror jag att det blir. Tjejerna vill nog visa att problematiken med inställningen senast var en engångshändelse. Skulle tippa på en 3-1 seger.

Underbart, man kan alltid lita på dig Per! Då önskar vi dig och Råås Finest lycka till ikväll och välkomnar hem tre pinnar till San Siro vid nio tiden!

Forza Ljusblå, Forza Råå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar