fredag 8 maj 2009

Ljusblå Hjärtan om helgen

Fredag igen vänner och Ljusblå Hjärtan har varit ute på en liten turné i veckan. Fina Champions Leauge matcher, Allsvenska derby och spännande båtturer i skärgårdar har stått på schemat. Men nu är det helg och helgerna tillhör Råås Finest mer än andra.

På programmet står två tuffa matcher där A-laget tar sig an Hardeberga och Pellegrinis Chicks möter Kullabygden. Vi vet inte så mycket om Hardeberga men om vi tolkar deras namn så blir det ingen dans på rosor för Råås Finest. Men vi känner på oss att Jennys målform kommer att hålla i sig och att det faktistk är dags för magikern Sandy "Jäger" Lännerberg att sätta en frispark på söndag. Stabilt försvarsspel och en kreativ offensiv gör att vi tippar en klar hemmaseger alá Bayern Munchen. På Söndag vinner Råås Finest med hela 6-0.

För U-laget väntar en välkänd motståndare i Kullabygden. Det blir en jämn match där matchtiden och dag kommer att falla Råå i smaken. Ingen slår Råå på en måndag! Så är det bara! Vi tippar såklart att de ljusblå kommer att segra men dock endast med ett mål vilket ger ett spännande resultat som stavas 3-2.

Vi återkommer med mer info och kanske till och med en och annan go kommentar från tränarna innan kick-offerna. Övrigt kan vi bara önska supporters, spelare och bollkallar en riktigt god helg!

Forza Ljusblå, Forza Råå!

Ps. Det blir en drömfinal i Champions... United - Barca i vackra Rom. Det är bara Råås Finest som kan slå det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar