onsdag 15 april 2009

Ljusblå Hjärtan räknar ner

Då har vi kommit så långt vi kan förmå just nu med presentationen av Råås Finest spelartrupp 2009. Vi hoppas att Ni har uppskattat läsningen och kanske lärt känna vissa spelare mer än vad Ni gjorde innan. Det finns dock några lirare kvar som vi inte har fått tag på men vi lovar att jaga vidare och lägga ut deras presentationer så fort vi kan.

Vi kan avslöja att Roger Trygg är tillbaka med en helt makalöst fin ny krönika som heter ”Därför vinner Råå IF division 3 i år” som vi kommer att lägga ut på fredag och att Ljusblå Hjärtan även presenterar en helt ny krönikör som har skrivit ”Laget som lirar i skuggan av det stora A:et” som landar på bloggen imorgon. Mycket att se fram emot denna vecka som sagt. Det ryktas även att Miss Q har en ny krönika på väg och den väntar vi med spänning på.

Vi hade även planerat att bjuda på tre djupgående intervjuer med tränarna men på grund av diverse förändringar och den stundande omorganisationen har vi valt att skjuta upp dessa till ett senare tillfälle. Vi ska dock försöka få till en snabb intervju med den nya coachen innan seriepremiären på söndag.

Det är mycket på gång nu på Ljusblå Hjärtan bloggen och vi hoppas att Ni fortsätter följa våra inlägg, krönikor och kommentarer med glädje!

Forza Råå, Forza Ljusblå och Mega-Forza Råås Finest!

1 kommentar:

  1. Glöm inte att presenter era största supportrar/fans. :)

    SvaraRadera