fredag 24 april 2009

Ljusblå Hjärtan kampanjerar...

Igår var Ljusblå Hjärtan bloggen ute och besökte ett taggat och glatt Råås Finest när laget tränade på Heden. Coach Per Söderkvist och hans compadres Mats och Niklas var på strålande humör medan spelarna tränade avslut och smålagsspel. Herre Gud vad Vången och Munka Ljungbys knän hade skakat om de hade sett träningen igår.

Upp mot en 30 spelare var på plats, solen lyste och på sidlinjen mötte vi världens bästa Vewwe och, håll i hatten nu, en ombytt AT. För er som inte vet så är AT en målvaktstalang med stjärnglans som la skorna på hyllan förra året men som igår satt ombytt med ett leende och njöt.

Ljusblå Hjärtan startar idag peppar kampanjen "Kom tillbaka AT". Vem som helst får vara med. När en spelare som har valt att sluta kanske kan börja träna igen, ja då finns det inga som helst tvivel på att Ljusblå Hjärtan inte stöttar det! Forza AT, welcome back!

Övrigt noterade vi att Melissa och Sandy är i storartad form och att Lennung tränar så smått igen. Även Sara, Söder och Emma P visade goda takter igår. Per drillade Pacman extra hårt igår och hennes form är nära att pricka jackpot! Hela laget ser faktiskt fantastiskt starka ut just nu!

Imorgon är det hemmapremiär på San Siro för A-laget då Vången kommer på besök. Ljusblå Hjärtan tippar att matchen slutar 3-1 till Råås Finest efter minst ett frisparksmål av Sandy!

Forza Råå, Forza Ljusblå, Forza San Siro!

1 kommentar:

  1. Skall göra mitt bästa coach :) Undrar när du kommer och trämnar frisparkar med mig?

    SvaraRadera