söndag 23 augusti 2009

Tuff utmaning väntar Dam U i eftermiddag

Idag är det dags för ännu en viktig match för U-laget (lets face it, alla matcher är viktiga nuförtiden) då de styr skutan ut mot Laröd och ett hett derby mot Hittarp. Råå kommer magiskt stärkta av två stabila vinster sen höstsäsongen började. Laget har börjat få den medgång de förtjänar. Coach Pelle styr sitt manskap med finess och självförtroende och att laget nu känner allt mer stabil mark märks tydligt.

Matcher mot Hittarp har alltid varit tuffa. Det är derby och Hittarp är i sina bästa stunder ett topplag i denna divisionen. Vem minns inte före detta Råå spelerskan Malin Johnssons kalasträff i möte på San Siro i våras. Den matchen slutade i moll då Hittarp vann med klara 3-0. Idag lär det bli andra bullar på frukostbordet för Hittarp. Råå har bevisat att även om man är nykomlingar visar spelkvalitén på att man lätt hör hemma uppe i de regioner Hittarp nu vistas i.

Idag tippar vi att Råå tar ännu ett steg närmare lagen framför med en, om man ser till tabellläget, skrällvinst på bortaplan med 3-2. Vad säger ni om det fans?

Ljusblå Hjärtan önskar Råås Finest spelare och coacher lycka till i dagens derby!

Låt magin flöda! Forza Råå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar