onsdag 12 augusti 2009

Lännerberg på delad första plats

I helgen var Råås Finest ute på ljuvligt vackra ön Ven och svetsade samman truppen. Det sägs att det var camping och korvgrillningen men Ljusblå Hjärtan har inte lyckats få ut något från någon om vad som skedde i helgen.

Vad vi däremot vet är att Sandra "Jäger" Lännerberg är en Fotbollsgolfare av högklass och att hon kammade hem både den interna tävling samt lyckades med bedriften att var en av två på förstaplatsen utav alla som någonsin har spelat Fotbollsgolf på Ven. Det vill säga att Sandy är på delad förstaplats med det bästa resultatet som i friidrottssammanhang kallas att tangera.

Vi hade det på känn för Jäger är en bolltrollare utan dess like. Inte ens Ljusblå Hjärtans mest tekniska skribenter kan uppnå den statusen. Så ett stort Grattis till Jäger!

Det rycktas också att någon av ledarna kom sist, vilket är en stor chock för oss. Vi vill dock inte ge ut namnet på denna gentlemannen men vi finner bara en anledning, det måste varit vinden som gjorde detta.

Så hatten av för Jäger och hennes tekniska fötter. Du är en sann fotbollshjältinna och en riktig tekniker. Vi dubbar dig från och med nu till "Zico-Klass".

Gott jobbat!

2 kommentarer:

  1. Tack så mkt DeLarsson för din fina text :) INte delad etta på hela listan... de hade 54 sparkar.. fick 58 sparkar och delad etta för tjejer... Men hyffsta ändå :)

    SvaraRadera
  2. Samma person som krossa Windahls glasögon!!!

    SvaraRadera