fredag 21 augusti 2009

Hemmapremiär för Råås Finest A-team ikväll (Ödestema i Division 3)

Nu har Ljusblå Hjärtan repat sig efter Stattena BB mangling av Hardeberga i veckan och samlat oss mod inför kvällens hemmapremiär mot Borgeby. Det råder inga tvivel om att Råås Finest är på jakt efter de två åtråvärda avancemangsplatserna och kvällens match kommer säkerligen visa på detta.

Borgeby kommer stärkta av en 6-2 seger mot Svalöv i söndags och det kan vara så att laget är bättre än vad tabellläget visar, men samtidigt är Råå precis lika bra som tabellläget visar så det säger väl en hel del. Råå kommer inte att visa någon pardon ikväll!

Intressant är "ödestemat" som hela tiden omger topplagen från och med nu. Stattena BB har pressen på sig att hålla både Lund och Råå bakom sig samtidigt som dessa två lag inte har råd till några snesteg. Med andra ord, det är dramatik på hög nivå.

Ljusblå Hjärtans expertpanel tippar följande utgång i denna omgången. Råås Finest kommer att vinna kvällens match med 5-0 efter 2 mål av Saxen, 1 av Jäger, 1 av Sara Söderkvist och 1 av Söder. Stattena BB kommer förmodligen pulverisera Lilla Torg och behålla sitt trygga avstånd till andraplatsen men däremot tror vi starkt på att Lund inte mäktar med BK Kick. Vi har kännt av terrängen och insett att Kick har mycket att ge och jagar såklart en topp 3 placering. Här tror vi Lund torskar med uddamålet vilket för upp ett grymt taggat Råås Finest på kvalplats efter helgens omgång.

Fatta så gott, Råås Finest på kvalplats! Pågrund av detta bjuder Ljusblå Hjärtan på ett helt nykomponerad kampsång på klassisk vismanér. Melodi, det är Turistens Klagan med Cornelis Vreeswijk.

Det springer ett gäng tjejer på en fotbollsplan
Dom skiner i Ljusblått som bara dessa tjejer kan
Tricksar och bjuder alltid upp till fotbollsfest
När Råås Finest lirar är dom alltid bäst

Den ljusblåa färgen den lyser klart
För Råås Finest röjer alltid direkt från start
Dom andra ja de kan bara titta på
När Råå gång på gång bjuder upp till show (utalas shåååw)

Vi vinner ju nästan varje match
Och coachen vill bara se oss spela med one touch
Styrkan i laget är oslagbar
Nu sjunger vi högt för alla Råås Stars

Forza Forza Forza Råå, Forza Forza Forza Råå
Forza Forza Forza Råå Oh Forza de ljusblå

1 kommentar:

  1. Mangling av Stattena BB???sett i från vilka ögon??.Stattena för dagen kraftigt förstärkta av ett antal spelare med allsvensk rutin rår ingen på,så även HBK som gör en hiroisk insats mot den blivande seriesegraren(allt annat vore en sensation)med de spelare dom ställde upp mot HBK.Väl mött på Knutsvallen på söndag 30/8 kl 17.00 må bästa lag segra!!!mvh en Hbk supporter

    SvaraRadera