fredag 21 augusti 2009

Andra oavgjorda i rad för Råås Finest

Det började trevande, lite segt. Det var nästan riktigt dåligt spel i början. Råås maskineri fungerade inte helt medan Borgeby stressade stenhårt i de första 41 minuterna. Sen blixtrade Sara Söderkvist och Sandra Lennung till och innan vi visste ordet av stod det 2-o till hemmalaget. Inte helt rättvist men ack så gött när man är Ljusblå.

I halvtid gav Coach Söderkvist säkerligen strikta direktiv att skärpning krävdes och första 20 minuterna i andra halvlek var det bara Råå på planen. Det var tempo, det var vilja och det var vassa Jenny Olofsson och Sara Söderkvist (uppflyttad i anfallet) som hela tiden gjorde det jobbigt för Borgeby. Sandy Lännerberg kom igång, styrde spelet och var centimeter ifrån att punktera matchen med två fina långskott.

Mitt i denna press fanns fler chanser att avgöra matchen för Råå men motståndarnas målvakt räddade friläge och skärande djupleds bollar.

Vi tyckte det kändes superstabilt men så kom tydligen kallduschen. Hur kunde det sluta 2-2? Vad hände? Var det ödets rättvisa ironi som spelar Råås Finest ett spratt?

Ljusblå Hjärtan vet inte för vi var inte på plats de sista 25 minuterna men vi ska såklart forska i detta.

Aj aj aj, detta trodde vi inte. Det kändes som det var tre givna pinnar till Råå. Nu hoppas vi på Lilla Torg och BK Kick i helgens återstående matcher!

Fotboll är underligt ibland! Råå-Borgeby 2-2 slut!