tisdag 25 augusti 2009

Storseger för Ljusblå Hjärtans favoriter (Läget för fotbollen i världen)

Vi vill bara belysa Trelleborgs FF:s förnedring av Hallandssönerna i Halmstad BK. 4-0 slutade spektaklet som för upp TFF på lite mer stabil mark i Allsvenskan!

Fortsatt tungt för Djurgården men vi tror ändå på att laget klarar sig, mest för att vara snälla mot Coach Per. När vi tänker efter är det även fortsatt tungt för Liverpool i Premier Leauge. Det är tur att Råås Finest fortsätter att göra bra resultat.

Ljusblå Hjärtan tippar Elfsborg som Allsvenska vinnare. (Vi vågar inget annat)

Den gode Wendels älskade Chelsea fortsätter ånga på. Ljusblå Hjärtan anser att Chelseas styrka vilar i fötterna hon Nicolas Anelka, en av världens grymmaste anfallare.

För vårt kära Man United (som vi delar idolisering med många storspelare som bla Jäger och Saxen) har inlett som vanligt. Vinst med udda målet, förlust mot nykomling och sen total utklassning mot ett mittenlag. Det ser således bra ut!

I Tyskland ser som vanligt Bayern Munchen superstarka ut och Hamburg SV visar grymma takter i inledningen. Undra hur det går för St. Pauli?

La Liga drar igång till helgen och Serie A i Italien har hunnit börja så smått. Milan, våra gamla favvisar, är nu våra helfavvisar igen i detta fotbollstokiga land. Gattuso, the best a team can get!

Ja vänner, där har ni en lite update. Till helgen brakar det loss igen för Råås Finest två lag. Vi återkommer med mer tankar och spännande scoop inför dessa matcher!

Forza Råå, TFF, United och AC Milan!

3 kommentarer:

  1. Vart är stycket om Arsenals bradgsegrar? Och benämningen att de faktiskt ligger före man u med en match mindre spelad? ;)
    (man får njuta så länge det varar)

    //pelle

    SvaraRadera
  2. Sånt syllrar vi inte med här på Ljusblå Hjärtan bloggen Pelle!

    SvaraRadera
  3. Jag håller med Pelle, Arsenal är i fin form! The Gunners kommer att segra!

    SvaraRadera