onsdag 5 augusti 2009

Ljusblå Hjärtan is back!

Kära vänner, Ljusblå Hjärtan bloggen börjar så sakta att tänka på comeback. Sommaren är just nu magnifik, seriespelet närmar sig och det börjar så smått klia i fingrarna hos Bloggens skribenter.

Först och framförallt så måste vi stolt hylla Anders Wendel och salutera hans Henke Larsson Stipendie. Ett stort grattis AW, vi stod och tittade på dig när du och de andra kandidaterna stod på scenen ner downtown. Du är fullkomligt välförtjänt av detta! Underbart!

Ikväll är det träningsmatch på San Siro. Det verkar vara finslipningen för A-laget inför seriestarten den 15:e augusti mot Vången. Förra träningsmatchen bjöd på ett imponerade resultat med 0-0 mot LB07. Det bådar med andra ord gott för de ljusblå töserna!

Vi ser fram emot en magisk höst med massor av poäng, fint spel och så klart en serieseger. Vi har läst första utdraget ur Roger Tryggs nya krönika och vi tror, precis som den gode Roger, på guldmedaljer för Råås Finest.

Vi hoppas kunna hålla er uppdaterade med det senaste, bjuda på sköna intervjuer, underhållande texter och reportage. Ljusblå Hjärtan är tillbaka med full kraft, vi uppmanar supporters, spelare och tränare att känna detsamma. Samhörighet, glädje och den goda stämningen som endast Råås Finest kan framkalla...

Forza Råå all the way baby!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar