tisdag 18 augusti 2009

Blytungt möte ikväll i division 3

Det börjar dra ihop sig för en av de viktigaste matcherna för Råås Finest ikväll som laget inte själva spelar. Hardeberga tar emot serieledande Stattena BB i en match som faktiskt är blytung. Skulle BB vinna ikväll drar laget ifrån i toppen och lägger sig hela sju poäng före Råå och fem poäng före Lund. Då är avståndet lite mer än tryggt för de blå från Olympia.

Ljusblå Hjärtan biter på naglarna. Det är så viktigt att Hardeberga överraskar ikväll. Inte för att vi missunnar våra lokalkonkurrenter i Stattena en vinst men för spänningens skull så vill vi så klart att Hardeberga sätter lite svängningar i det stabila Stattena.

Vi vill ha dramatik i serien, vi vill ha korta poängavstånd där matcherna mellan topplagen kommer att avgöra. Vi vill se ett derby med så heta känslor att temperaturen stiger så högt att forskarna blir konfunderade. Vi vill se Per Söderkvist bada i Champagne den fjärde oktober. Vi vill se Ljusblå lirare dansa natten lång efter seriesegern. Det är ju därför vi ikväll supportar Hardeberga. Bara lyssna på namnet, Hardeberga, det är stenhårt.

För Seriespelet är i den fasen nu när allt kan avgöras. Råå kommer att krossa Borgeby på fredag och Lund kommer få det tungt mot BK Kick (fortfarande det coolaste namnet i denna serie) och visst komma Lilla Torg att plocka en pinne mot ett Stattena som ställer in skorna på söndag. Bara spekulationer men ett ljusblå hjärta har rätt ibland och då är ordningen återställd.

Vi tippar på att Hardeberga vinner ikväll med 2-1 efter ett sent vinstmål på straff! Håll tummarna Råå Supporters och må det bästa laget vinna!

Oavsett fortsätter vi sjunga Forza Råå, Forza Råå oh oh oh med vår fotboll ska vi uppåt i år…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar