måndag 15 juni 2009

Svalöv besegrades med 2-1

Det var en lättad Coach Per Söderkvist som ringde och berättade att Råås Finest ikväll har vunnit mot Svalöv med 2-1. "Vi kunde ha vunnit med tvåsiffrigt om vi hade satt våra chanser idag" sa en glad Per. "Jag tänkte på Billesholm noll noll hela andra halvlek men det är 2-1 till Råå som skrivs in i historieböckerna".

Men det var Svalöv som tog ledningen i 40:e minuten innan Råå snabbt replikerade och kvitterade i 43:e minuten. I andra halvlek var Svalöv knappt över mittplan och Råå kunde, trots det tighta resultatet vinna matchen rättvist.

Kvällens lucky målskyttar var Lill-Xavi Sandy Lännerberg och vår egen Queen of goalscoring Jenny Olofsson.

Vi återkommer med fler kommentarer och sanningar om denna matchen inom de närmaste dagarna.

Men, vi är med i toppen och nu känner Lund, Hardeberga och Bluebirds Råås frustande andetag i nacken.

Gott jobbat töser, nu är det Forza Råå för hela slanten!

Forza Ljusblå Olé Olé Olé, Forza Råås Finest Ohhh Yeeaaahhhhh!