måndag 22 juni 2009

Ikväll ska Eskilsminne besegras

Midsommarhelgen är över, dimmorna har lättat och solen är tillbaka i vår tillvaro. Denna veckas program innehåller två superviktiga matcher för Råås Finest innan sommaruppehållet hälsar på. På torsdag spelar A-laget mot Team Sandy (mer om detta senare i veckan) och ikväll åker U-laget upp till Harlyckan IP för att besegra Eskilsminne.

Det är en match som lätt skulle kunna falla in i kategorin "Måste Match" eftersom Råå endast har två segrar denna våren. Men vi har stort hopp och ikväll gör en av Ljusblå Hjärtans all time favoritspelare comeback. Hon heter Anna "Backis" Backlund och är en grym lirare som besitter det mesta. En tös med ett leende värt miljoner och en kvickhet i fötterna som påminner mycket om Emir Bajrami och legenden Zico. Om hon spelar från start eller inte vet endast Coach Pelle men oavsett, hennes injektion i laget kommer att vara märkbar. Välkommen tillbaka Backis, vi har saknat dig enormt mycket!

I övrigt är det ett gott lag som mönstras ikväll med många goa lirare. Vi vågar inte avslöja vilka som spelar men det finns teknik, snabbhet, tuffhet,taktiskt kunnande och minst en som kan göra Maradonas klassika finter i sömnen i startelvan.

Räkna med att Råå går stenhårt för seger ikväll och bara en riktigt dålig dag kan stoppa detta fina laget från att ta tre poäng.

Genral Manager Per Söderkvist svarar på frågan om "Hur viktig är kvällens match?" så här...

"Kvällens derby match är av stor betydelse. Vid seger eller oavgjort så har vi bra häng på lagen på rätt sida strecket inför hösten. Vid förlust kommer skapar eskils sig ett gott utrymme till lagen nedanför. Vi har tre väldigt viktiga matcher i rad, då vi möter samtliga tre "botten" kollegor. Men jag tror på en stabil seger för tjejerna ikväll"

Vi vet att alla inblandade är på hugget ikväll och vi håller tummarna för en total överkörning av Eskilsminne.

Lycka till flickor och ge allt ni har och någonsin haft, ikväll finns det inget annat än vinst!

Forza Råå, Forza Ljusblå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar