torsdag 4 juni 2009

Henrik Larsson stipendiet 2009

Ljusblå Hjärtans stora favorit Anders Wendel är åter igen nominerad till det hedersamma Henrik Larsson stipendiet och det tycker vi såklart är helt rätt. Wendel är en grym gubbe som alltid sätter Råås Finest i första rummet. En man som är så trevlig och go att man alltid lämnar en konversation med Wendel med det största leendet. Kärleken till fotbollen, klubben och lufttrumpeten är slående och vi ger mer än gärna tillbaka all kärlek vi kan ge till denna magiska man.

Så in och rösta på vår alldeles egna Wendel med en gång!

Har ni något gott att säga om AW så lämna en peppande kommentar på bloggen, i år ska stipendiet hem till Råås egen mysfarbror!

Forza Råå, Forza Ljusblå och Forza Wendel Olé Olé Olé!




Det finns gott om uppskattade ledare och eldsjälar i fotbollens föreningsliv - men bara ett fåtal har chans att få årets Henke-stipendium. Efter en hårdgallring återstår nu bara sex finalister. Nu har du chansen att rösta på din favorit.

Anders Wendel, Råå IF Motivering: “En riktig eldsjäl som jobbat för klubben och framförallt damernas bästa i mer än 30 års tid. Anders är kassören som även tvättar matchkläderna och transporterar lagen. Finalist även i fjol."

Läs mer på http://hd.se/sport/2009/06/02/henrik-larsson-stipendiet-2009/

4 kommentarer:

  1. Tänk nu alla på vad AW gör för oss!!! Han förtjänar alla röster han kan få! Nu har jag gjort mitt!!! Och så klart röstat på AW som vinner.

    SvaraRadera
  2. Min röst ligger stenhårt på världens bästa Wendel! En god vän med härlig inställning och med det ljusblåaste hjärtat som finns! Forza dig fotbollsbroder!

    SvaraRadera
  3. Klart att Wendel har fått min röst! Utan honom hade vi inte haft det så bra som vi har det. Inte på långa vägar! Forza Wendel! :)

    SvaraRadera
  4. Wendel... du har fått min röst, precis som förra året =)

    SvaraRadera