torsdag 11 juni 2009

Ljusblå Hjärtan ställer upp, gör ni det också?

Igårkväll fick Ljusblå Hjärtan Bloggen ett fantastiskt gött brev från en av våra största idoler. Om ungefär en vecka är det dags för det traditionella midsommarfirande på ljuva San Siro och vårt kära Råå IF behöver stöttning från alla som kan skänka lite kärlek och omtanke!

Vi ber Er nu stötta midsommarfirandet med att kanske baka en go kaka eller något annat fint som man kan ha som priser i lottstånden. Eller varför inte kila ner till IP och hjälpa till att stå och sälja lotter i lottstånden eller kanske ni vill skänka några reklamprylar eller annat som förgyller. Eller varför inte måla en tavla eller något annat kreativt. Möjligheterna är oändliga!

Ljusblå Hjärtans magiska muffins och ett speciellt exklusivt musikpaket kommer att finnas på plats att vinna, vi ställer upp och hoppas självklart att många fler följer vårt goda exempel.

Stå upp får Råå, världens bästa idrottsförening!

På midsommardagen bjuds det sen på grillmys på kvällen när det vanliga midsommarfirandet är slut och då är alla välkomna. Det kostar runt 50 - 60 kr och startar runt åtta på kvällen!

Kolla in länken nedan för mer information och vem ni ska kontakta!

http://www.raaif.se/news/news.php?id=28

Forza Råå, Forza Ljusblå!

1 kommentar:

  1. Jag ska baka rabarberpaj med rabarber från vår egna trädgård!!

    SvaraRadera