lördag 8 maj 2010

Sammanfattning av första halvlek

Vi sitter här på hedersläktaren på ett vårkallt San Siro och har precis börjat analysera första halvlek mellan Råås Finest och Hessleholm. Vår första tanke är "varför felstavas Hässleholm?" men så verkar det helt sonika vara att klubben kör en retrofinish på sitt anrika namn. Hur som helst så har första halvlek varit en svängig sak alá Danko Jones då båda lagen har haft lite av varje.

Hessleholm började starkt de första 10 minuterna innan första halvleks gigant Mathilda Lundbladh tog över mittfältet. Vilken slitvarg! Stenhård i alla beslut. Forza!

Råå har haft spelet sedan dess, försökt att hitta luckor i motståndarnas försvar. Coacherna Möller/Blom har manat på sitt mannskap. Utan att briljera har Råås Finest tryggt och samlat sakta malt sin spelidé och visst har det gett resultat. 1-0 blev till genom Sandy Lännerbergs fantastiskt kalla avslut. Vi tror faktiskt att hon var så iskall att hon väntade till målvakten hade lagt sig ner innan hon säkert la in bollen i mål. Vackert!

Det kommer bli en spännande andra halvlek, än har vi inte räknat ut motståndarna men om Råå fortsätter strö ljusblå magi på San Siro kommer det bli hemmavinst idag!

Hats of for the zebras, nu är det snart dags för andra halvlek. Må vårt kära Råå ge järnet hela andra också! Forza Rååååååååå!