lördag 8 maj 2010

Dam A vs FC Hessleholm alt Hessleholm FC

Idag är det match mellan Dam A och Hässleholm.

Startuppställning:

Målvakt
Sandra Lennung

Backar

Jessica Olsson, Karolina Söderström, Anna Mårtensson, Anna Ewerlöf

Mittfältare
Sara Söderkvist, Mathilda Lundblad, Melissa Söderstjärna, Lotta Nilsson

Anfallare
Jenny Olsson, Sandra Lännerberg

12.30 matchstart

Återigen har ljusblåhjärtan varit sega i starten och inte lyckats få tag på en startuppställning i tid så undertiden denna fastställs på traditionellt sätt så har Hässleholm börjat lite hetare och hade bland annat nästan ett friläge med Sandra Lennung som de skjuter utanför. Råå har däremot haft en resultatlös hörna.

Vi kommer in i matchen när 8 minuter har gått.

11' JEssica spelar fram till Sara på kanten som lägger in ett inlägg. Tyvärr ingen ljusblå inne i boxen. Däremot har Hässleholm svårt att få tag på bollen direkt men lyckas till slut fåundan den.

13' återigen ett anfall på vänster kanten som efter ett inkast hamnar på Lundblads fötter som spelar snyggt snett inåt bakåt. Sandy och Jenny missar precis att sätta dit fötterna. Råå's klaraste målchans so far...

14' Frispark på offensiv planhalva som mårten lägger in. Råå har svårt att få grepp om bollen som Hässleholm lägger undan. Råå kvar på offensiv sida.

15' Hawaii fotbollen är total, Råå kommer till ett avslut som hamnar två meter utanför Hessleholms högra stolpe.

16' inkasserare Ekenberg och knäkrossaren Pillan gör sig redo att ta inträde, lite i överkant efter hur första kvartensspel har varit.

18' Sara och Jenny har bytt plats, ett försök att få lite mer fart i anfallet eller bara som det har blivit??? bloggaren funderar vidare...

18' Det är en rätt seg match med få klara målchanser och inget av lagen har fått till något ordentligt vårdat spel.

20' Råå har lite mer av spelet men att därigenom säga att Hässleholm är ofarliga vore som att säga att snön kommer falla på midsommar, man kan aldrig säga aldrig.

21' Som vi kunde meddela innan har Jenny och Sara bytat plats och Sandy har dragit sig ner. Råå ställer upp med ett 4-4-1-1 spel. Förhoppningsvis kommer de ljusblå att vinna fler bollar i mitten tack vare sitt numerära övertag.

22' inom loppet av två minuter har Hässleholm kommit igenom en gång som Lennung säker la undan uppåt för att ge Råå chansen men Hässleholmsmålvakt var bra med och avvärjde situationen.

24' Mycket spel på mittplan, en riktig kämpa-match än så länge. Jenny smiter in från kanten och får iväg ett halvtaskigt skott. Bra initiativ dock.

27' febril aktivitet på bägge bänkarna, ett tydligt tecken på att tränarna vill få igång matchen ordentligt.

29' Mårten förlorar en nickduell som domaren mycket väl kunde blåst för, istället hamnar bollen på råå's vänsterkant och ner mot hörnflaggan och efter ett motlägg från Jessica mot en mörkblå hamnar bollem till inspark för Råå

29' Bollen kommer tillbaka in till en anfallare för Hässleholm som får tag på bollen och någon meter utanför målområdets högra hörn skjuter ett skott som Lennung enkelt kan plocka i säkert grepp.

33' 1-0 Sandra Lännerberg, ett inlägg från Lotta som Jenny nickskarvar till en friställd Sandy som enkelt lägger in bollen i målvaktens högra hörn nere vid stolpen. Ett välförtjänt mål då Råå tagit över matchen mer och mer. Dock är Hässleholm farliga i deras djupledsbollar.

40' radioskugga då tekniken inte var på vår sida... back in business. Under tystnaden var det böljande spel, inga direkta målchanser. Matchen är mer jämn än direkt efter målet.

42' Efter att ha haft bollen på Råå's planhalva får Hässleholm en billig frispark som resulterar i ett skott som smiter utanför Lennungs högra stolpe. Hässleholm har etablerat sig i matchen igen.

44' inlägg från Sara som hamnar vid fötterna på Lotta som skjuter. En reflexräddning från hässleholmskeepern räddar kvar de mörkblå i matchen. Hörnan resulterar inte i något.

Halvtid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar