lördag 8 maj 2010

Andra halvlek

45´ Avspark på San Siro och Råå sätter igång i ett ruggit danskt tempo

46´ 2-0 till Råå genom striker Jenny Olofsson som blir framspelad av planens gigant so far Mathilda Lundbladh

47´Dansk feeling på läktaren, är det Preben som är på besök?

49´Hessleholm går till attack men Lennung fixar det utan problem. Stabil!

50´Jenny når nästan bollen och Pellegrini uppnär det höga c:et i falsett. Sara vinner boll, inlägg, bollen kvar i straffområdet, ut på kanten till Lotta och Ewerlöf blir fälld. Frispark till Råå!

51´Frisparken dock utan resultat.

52' Jenny får återigen en ljupleds boll men Hessleholmsmålvakt hinner före och tar hand om den.

53' HEssleholm fick ett skottläge som smiter utanför Lennungs högra stolpe. Såg farligt ut från hedersläktaren. Ett sus gick genom publiken och Hessleholmstränare hoppade i frustration.

54' En bra boll från jessica på vänstar backen hamnar till JEnny som lägger in den, tyvärr var hon offside.

56' Lotta fixar en hörna åt Råå

59' Ekenberg beklagar sig över att matchen inte lyckas värma hennes omänskligt vita fingrar, vi kommer på brandbloggen lägga ut ett inlägg om ypotermi för beskådning.

60' Råås skarpa offensiv från inledande kvarten har börjat bedarra och Hässleholm har återigen tagit sig in i matchen. Dock är det Råå som skapar de hetaste lägena.

61'Jessica kommer igenom på vänsterkanten och inne i straffområdet blir hon hakad i benen av en mörkblå, ingen åtgärd från Domaren.

65' Tempot i matchen har minskat. En kommentar som kan vara bra att veta är att linjedomaren på Hässlehålas sida kan mycket väl vara besläktad med Hank Von Helvetet.

66' Farlig frispark som Sandy lägger direkt på mål. Dock inga problem för den mörkblå keepern.

67' Hässleholm tar sig förbi Lotta, Lundblad och Ewerlöf på Råås högersida men ett otroligt dåligt inlägg gör att jublen från Hässlebänken avtar snabbt.

70' mycket spel på mittplan igen, frispark för Hässleholm på Råå's sida.

70' en frispark som hamnar på en ljusblå och kontringen startas. Fint spel via Sandy i mitten till Lotta på högerkanten för att komma i en krossboll till sara, tyvärr är den bollen lite lång och HÄsslehålas målvakt hinner före.

75' Hässleholm har tagit över lite mer av spelet.

76' Råå gör ett byte, ut går Lotta Nilsson och in kommer Emma Persson

77' Emma går in som högerback och Anna Ewerlöf tar klivet upp på Lottas högerytterplats.

79' Hässleholm försöker trycka fram det och börjar bli lite desperata. DEtta resulterar i matchens första gula kort. Till vilket nummer i Hässleholm kan vi inte se.

80' Ett farligt frisparksläge för Råå fem meter utanför straffområdet hinner inte slås då domaren har sett gruff och ger Mathilda Lundblad sitt första gula kort.

82' MAthilda tjatar till sig sitt andra gula kort efter att domaren gett fördel efter en hård tackling på Sandy.

83' Jenny har gått ut och Steffi Succio har kommit in på anfallet. Kommer få det svårt då Råå alltså spelare med 10 man. Hässleholm har fått blodad tand.

85' Mycket känslor i nu läget, Råå försvarar sin ledning men Hässleholm trummar på Det ligger nästan ett kvitteringsmål i luften även om Sara sånär får med sig bollen till ett friläge.

86' Sandy har återigen fått en ordentlig smäll. Hässlehåla har hitta Råås farligaste mittfältsvapen.

87' Steffi fixar fram en hörna, kan Råå stänga matchen nu?

88' Mycket bra slagen hörna som Sara är nära att sätta dit pannan på.

89' 2-1 kontring från hörnan där Råå saknar den 11:e spelaren och inte ens Lennung kan stoppa en framrusande mörkblå.

90' Linjedomaren vinkar till ett inkast för Råå, det bryter tempot för de mörkblå.