Avbytare
Fredrika Weberg, Emma Ekenberg,
Steffi Succio

15.00 matchen startar.

2' 0-1 spel snett inåt bakåt som gör Vittsjö spelare fri vid straffpunkten och lägger den i krysset.

4' 1-1 jenny Olofsson i friläge efter bra pass från sandy tror vi på läktaren.

9' micke har börjat hoppa vid sidlinjen, anledningen är att Råå är nära otroligt i många lägen. Lite premiärnerver hos de ljusblå, behöver bli lite mer tuffa.

13' spelet har hamnat mycket på mitten. Som i alla stormatcher så är det där matchen kommer avgöras.

15' bra skott av Mathilda Lundblad som tyvärr går förbi till en hörna. En hörna som är nära i att resultera i ett mål.

22' farlig frispark från Lundblad som målvakten i Vittsjö får sträcka ut för att rädda.

23' bra räddning av maria i målet.

28' 2-1 genom jessica Castenhammar efter hörna av sandy som efter lita kalabalik hamnar hos jessica som behärskat sätter dit den i målvaktens högra hörn.

33' sandy kommer fri på mitten, fintar skott men spelar i stället sara som skjuter men målvakten räddar.

39' sandy kommer sånär fri efter bra spel.

40' kalabalik efter hörna där Vittsjös målvakt tappar bollen. Emma Persson är en fot ifrån att kunna trycka dit den.

41' jessica Castenhammar nickar i stolpen efter bra hörna från sandy

Halvtid

Andra halvlek

4' 2-2 premiär nerverna gjorde sig påminda och Vittsjö fick friläge som maria inte kunde ta.

8' Vittsjö har tuggat taggtråd i paus, mycket hungrigare än Råå.

12' misslyckad utspark från Vittsjös målvakt hamnar hos sara Söderkvist som tar sig ner till kortsidan och spelar snett inåt bakåt till sandy som tyvärr får halvträff.

14' bra frispark från sandy som Lundblad nästan får foten på. Går istället ut till inspark.

17' Sara Söderkvist får en djupledsboll och spelar snett inåt bakåt igen som efter touch hamnar hos Castenhammar som med knappt decimetern missar målvaktens vänstra kryss.

19' jessica får ett inlägg som hon tar med sig men tyvärr studsar bollen upp i skottögonblicket och bollen går över.

21' ewerlöf slår en boll till sara som tillslut jenny får men missar målet med metern knappt.

24' två missade utsparkar hamnar hos hungriga Råå spelare. Råå har tuffat till sig.

25' jessica med ett friläge, bra gjort av Vittsjös målvakt.

27' jenny friläge återigen bra av Vittsjös målvakt

28' byte, Castenhammar ut och emma Ekenberg in.

30' byte, sara Söderkvist ut och steffi Succio in.

33' efter ett par närdueller är det Melissa som står när de andra faller.

34' snabbt djupledsspel från Vittsjö tvingar mårten till att göra en bra manöver. Hon har för övrigt varit stabil där bak.

37' Melissa får på en bra träff från mittlinjen som ser ut att gå perfekt till en löpande jenny, tyvärr tar vinden bollen.

40' benskyddsfotbollen har spridit sig till Vittsjö som inom loppet av en minut hinner med inte mindre än tre stycken.

41' jenny kommer fri i utkanten av straffområdet men bollen kommer för långt gdan henne och hon ser ut att få en liten touch och faller. Detta kommer diskuteras i nästa fotbollskväll.