lördag 24 april 2010

Eftersnack Råå IF vs Västra Karup

Det har nu gått någon timme efter att matchen på San Siro blåstes av. Våra ljusblå hjältinnor med Jenny Olofsson i spetsen lyckades vända det tunga 0-2 underläget till vinst.

Det man kan konstatera från den soliga läktaren är att spelet inte var det absolut bästa som presterats i de ljusblå tröjorna. Men viktigt är att poängen ändå tillfaller Råå. Det visar på en styrka som kommer vara oerhört viktig att ha under säsongen.

Att man har dåliga matcher är inget att hymla med, till och med Messi gör dåliga matcher ibland. Nu senast mot Inter borta i Champions League där han är loj och inte alls vill ha bollen lika mycket som vanligt.

Det problemet kan man sätta in på Råå idag. Många spelare ville inte ha bollen och gömde sig hellre bakom gröna spelare än att ta den viktiga extrametersförflyttningen sidled för att komma ur passningsskugga. Det ändrades dock i andra halvlek och fram till sista 10 minuterna så var Råå aktiva, ville mer än i första halvlek och då kunde man också leka Västra Karup trötta. Västra Karup som Dam U var nära att tvåla till två gånger förra året visar sig återigen vara svåra motståndare.


Detta blir en väckarklocka för Råå IF att man inte kan gå ut och ställa skorna i någon av årets matcher. Det gäller att kämpa och vilja vinna varje centimeter av planen. Glöden var avsvlanande idag men jag garanterar att Micke och hans eminenta manskap kommer blåsa på den så att glädjen och segerns låga kommer flamma fritt under nästa match.


Jag vill även passa på att tipsa om ett fantastiskt söndagsnöje. Dam U spelar nämnligen borta mot Kvidinge klockan 15,00. Så sväng dit efter er promenad längs söderåsens kullar.

Forza råå!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar