På ett soldränkt san siro möter våra ljusblå hjältinnor de gröna giganterna från bjärehalvön.

Emma Ekenberg, Melissa Söderstierna, Mathilda Lundblad, jessica Castenhammar, sara Söderkvist

Anfallare
Jenny olofsson

12.30 matchen startar

6' under tiden jag skrev uppställningen så har Råå haft två hörnor och ett par bra lagen där jenny varit nära att komma fri. Även västra Karup har haft ett farligt anfall men deras inlägg gick över sandras ribba.

8' västra Karup har varit på Råås planhalva och hade det inte varit för lennungs goda målvaktskunskaper som stoppade inspelet hade de gröna haft 1-0.
Men fortfarande inga mål.

11' Lundblad löper i ljupled och får bollen men tyvärr hamnar den för långt från fötterna och målvakten i västra Karup hann först.

15' efter första kvarten verkar Råå lite förvirrade i positionerna, vi på ljusblå hjärtan tror att Råå behöver hålla i bollen mer och använda övertaget på mitten.

17 ett inlägg från västra Karup som ingen får tag på hamnar bakom en grön spelare som i försöket att skjuta ramlar och bollen går till inkast.

18' emma Ekenberg har flyttat upp för att göra jenny sällskap på topp. Har resulterat i att Råå kan hålla kvar bollen på de grönas sida. Dock är skärpan lite oskarp.

21' efter ett inkast av emma Persson hamnar bollen efter några passningar till jenny som försöker ta sig förbi sin försvarare och genom ett väggspel med Söderkvist får hon på ett skott som slickar kryssribban.

24' emma Persson klarar två gröna som annars hade varit fria.

26' Karro får springa mot eget mål med en grön hack i häl. Försöker rensa men den träffas olyckligtvis den gröna, som tur är får inte en grön tag på returen utan situationen reds ut.

28' bra hörna av emma p tvingar de grönas målvakt att tippa bakåt i straffområdet, ingen ljusblå i den ytan.

30' bara spel av ljusblå som tillämpar barcelonas triangel spel.

31' ljusblått har problem med de grönas långbollar. Hela laget behöver bli tuffare.

34' Melissa slår en frispark som går rakt i magen på de grönas målvakt.

35' 0-1 återigen ett djupledsspel som Råå har problem med och fri med sandra gör den gröna anfallaren 0-1

38' bra frisparksläge som Lundblad håller lågt. Tyvärr går den i muren.

40'
Vissa av vara ljusblå hjältinnor behöver verkligen tugga taggtråd i halvtid.

41' 0-2 ett uppspelsförsök från ljusblått som hamnar som i ett motlägg och friställer den snabba västra Karup anfallaren som återigen i ett friläge får lägga den bakom sandra.

44' en bra boll friställer Söderkvist som efter en perfekt löpning kan lägga bollen bakom västra Karups målvakt. Tyvär tyckte ass domare att det var offside, något som kommer diskuteras på fotbollskväll på måndag.

Halvtid.

Andra halvlek inleds bättre och under tiden bloggen är hundvakt gör jenny 1-2 efter en tumultartad situation.
Det har nu spelats 20 minuter när live referaterna återgår.

21' lång hög boll som en fri jenny slår på volley rakt på de grönas målvakt.

24' 2-2 jenny olofsson, ett rätt dåligt långskott som studsar in bakom målvakten.
Råå har lyft sig nu.

25' 3-2 jenny igen. Bra passning från Melissa friställer jenny som enkelt rundar målvakten och kyligt lägger in ledningsmålet.

28' i all tumult har vi glömt att meddela några byten, jessica Castenhammar har gått ut lika så emma Ekenberg. In har jessica persson och lotta nilsson kommit.

31' Råå har tagit över mycket utav spelet och de grönas anfall blir mer och mer chans artade

33' jp kommer fri från avbytarbåsen och ändå till straffområdet där en grön får tårna på bollen.

35' tempot har avtagit dock verkar det som Råå har hyfsad koll på matchen. Direktionerna från bänken är att jobba lite hårdare.

38' ett snabbt anfall från de gröna tvingar Karro att göra ett bra jobb.

39' Råå verkar ta det allt för lugnt igen.

40' lennung rensar ett friläge och Råå får frispark för något ingen på läktaren kan se.

44' Råå har inkast på offensiv planhalva, det ser ut som att segern är nära.