fredag 16 april 2010

Årets första grästräning (och helgens matcher)

En ljusblå himmel vilar över den klassiska HBIS planen ute på Råå. Gräset är vårgrönt med en touch av vinterns spår. Men alla leenden som glänser över mattan från de spelare som tagit sig dit är överväldigande. Råås Finest på gräs, det är fotbollspoesi i våra ögon.

Vi har lagt upp exklusiva bilder på vår Facebook och är ni inte redan vänner med oss så är det bara att lägga till oss som vänner.

I helgen är det två ytterst intressanta matcher för Råås Finest. Den första spelas mot Wä, ett lag vi alltid ser fram emot att möta. Wä spelar intressant och kan i sina bästa stunder mangla vilka som helst. Men Råå har statistiken på sin sida efter som vi brukar vinna dessa tighta matcher. Det kommer bli stentufft ute på Göingevishan imorgon men vi tror på Råå och en vinst med minsta möjliga marginal, helt sonika 1-0.

På söndag är det serieprmiär för U-laget mot Ängelholm. Det blir ett spännande år för U-laget som hade en tuff säsong förra året. Men i år ska det bli bättre och Team Niclas och Mats kommer att lyckas driva upp U-laget mot toppen av fyran. Vårt experttips är att Råå vinner mot ÄFF med 4-2.

Så, packa matsäckarna och dra till Wä imorgon eller smyg ner till världens finaste idrottsplats på söndag för att se U-laget ta seriens första hemma seger.

Forza Råå Olé Olé Olé!

1 kommentar:

  1. Fast jag tror att matchen spelas på den näst bästa idrottsplatsen.

    SvaraRadera