måndag 19 april 2010

Det luktar vinst...

Det var en tung helg för våra ljusblåhjältinnor. Även om motståndet var olikt så hade matcherna något gemensamt, en sämre andra halvlek. Men det är sånt som händer, det känns tungt när det händer men det sker ändå. Det viktiga är att inte bryta ner sig själv i detta läget.

Ta kampen om Midgård i Sagan om ringen som exempel. Mänskligheten med alverna vid sin sida är nära undergången. Personerna vid Minas Tirith ser en enorm armé av orcher och andra mähän marchera mot dem. Deras enda hopp om seger är att Frodo förstör ringen och att Gondor kommer till redas räddning. En sammanslagning av mänskligheten för ett gemensamt syfte.

Det är där vi ska ta vår inspiration. Gemensamt ska vi stå starka igen och vara mer redo än någonsin inför helgens bravader mot Västra Karup och Kvidinge.

Västra Karup IF mötte Dam U förra året och det vi på ljusblåhjärtan minns är frustrationen i deras seger i Västra karup där vi är det bättre laget men inte har viljan. Låt dem tvingas bekänna färg denna gången!!!

Kvidinge, ja Kvidinge. Vi på ljusblåhjärtan hoppas att AT är redo för spel. För en repris av hennes nickmål på borta plan förra hösten hade suttit som en glass i handen på en femåring en varm sommardag.

avslutningsvis vill jag citera Bob Hund.

"...att gå på en smäll och sen rusa som en tjur rakt in i nästa..."

I helgen frustar de ljusblå, revanchlusten kommer glöda ur ögonen. Det luktar vinst...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar