fredag 4 december 2009

Ljusblå Hjärtan tar pulsen på en av Guldhjätinnorna från 2008 Karro Söderström inför HM på Söndag

På söndag fortsätter Råås Finest äventyr i HM där man ställs mot Eskilsminne i semifinalen på söndag eftermiddag. Vi är såklart superspända på upplösningen där Råå tillsammans med nämnda Eskilsminne, Stattena och Allerum/Hasslarp slåss om guldmedaljerna.

Vi tog pulsen på en av Råås unga rutinerade lirare Karolina ”Karro” Söderström som även var med i Guldlaget i fjol och avgjorde förra årets final genom att slå en magnifik stolp/vägg-passning (assist) till sin kusin Söder som satte 4-3 målet mot Stattena. I år har hon vittring på guld ännu en gång. Här är hennes tankar och åsikter inför helgen.

Karro, vad har du för tankar och känslor från gruppspelet för några veckor sedan?

Den starkaste känslan då var frustration, det fina spelet vi har inom oss fastnade bokstavligen talat i golvet (man brukar snacka om höga linjer men det var ju rent löjligt som vi snubblade fram den dagen). Vi glänste dock till ibland och det är den känslan jag vill ha i minnet inför slutspelet.

Ni spelade upp er markant efter första oavgjorda matchen mot Allerum/Hasslarp, vad tror du var orsaken till att spelet plötsligt blev så mycket bättre mot Eskilsminne i andra matchen?

Det finns flera anledningar till det. För det första hade vi fått en match i benen och vant oss lite vid underlaget, för det andra fick det oavgjorda (dåliga) resultatet oss att tända till, och för det tredje mötte vi ett mer spelande och bättre organiserat lag vilket passar oss bättre.

Nu ställs Råås Finest mot ett av Eskilsminnes två lag i semifinalen, hur ska ni göra för att vinna även denna match mot det andra Eskils laget?

Tro på vinst och lita på vår egen spelidé.

I andra semifinalen möts Stattena och Allerum/Hasslarp, vilket lag möter du helst i finalen om ni går dit?

Svår fråga. På ett sätt vill man ju få chansen att visa Allerum/Hasslarp att vårt senaste möte var ett undantag och att vi utan tvekan är det bästa laget, men sen samtidigt hade det inte varit fel att besegra Stattena ännu en gång.

Hur stora tror du att chanserna är att Råå försvarar sitt guld från 2008?

Mycket stora, vi är i form!

Vad gör du helst, avgör finalen eller spelar fram till målet som avgör?

Eftersom jag på sätt och vis spelade fram förra året (skott i stolpen som gav retur och öppet mål till Linda) så är det väl dags att göra målet själv detta året :)

Har du något du vill hälsa till Råås Finest spelare och supporters?

Kom och stötta oss på IH!!!! Oavsett om ni är på eller utanför planen så hör ni till gänget och ni är betydelsefulla. Sen önskar jag lycka till åt alla som ska vara med i futsal DM, nu visar vi vår bredd och styrka på alla plan(er)!

Vi önskar Karro och övriga Ljusblå ladies and gentlemen lycka till på söndag och hoppas på att Karro håller sitt löfte om att avgöra finalen!

Vi ses på IH, Forza Råå!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar