lördag 5 december 2009

Andra advent bjuder på mycket Ljusblå Stjärnglans

Imorgon är det en fartylld och händelserik söndag för Råås Finest då man dels ska försvara guldet i HM från förra året samt åka ner till Kirseberga för att visa att man är bland Skånes bästa Futsal lag. Det blir svårt att välja vilken del man ska se men Råå har nog tillräckligt med fans för att lyckas fylla upp läktarna både i Helsingborg och söder ut.

Klockan 14:00 smäller det på IH i Helsingborg då Råå möter Eskilsminne. Det kommer bli en finfin match och räkna med nagelbitarspänning i samtliga minuter av matchen. Dock tror vi på att de Ljusblå kommer att göra ett proffsryck i mitten av matchen och skapa sig en två till tre måls marginal på Eskils och således är finalplatsen klar. Det blir antingen Stattena eller Allerum/Hasslarp i en möjlig final.

Nere på Kirseberga IP i Malmö spelar Råå sin första match klockan 10:30 mot Södra Sandby. Sen väntar BK Kick klockan 12:15 och Wormo klockan 14:15 innan man förhoppningsvis spelar final mot något lag från Grupp A (Husie, Skurup, Kullabygden eller Höllviken). DM är alltid roligt eftersom det spelas enligt Futsal regler och en gång i tiden (2007) gick Råås Finest till SM i Tingsryd (inkluderade även ett besök på orginal IKEA med ett rekordintag på över 200 köttbullar på lunchen) så där har ni er lilla morot att knäcka imorgon flickor.

Så för att sammanfatta allt för er fotbollshungriga Ljusblå Hjärtan så ser morgondagens aktiviteter ut som följer:

Helsingborgsmästerskapen (HM), Idrottenshus (Vid Olympia) - Semifinal

Kl. 14:00 Råås Finest - Eskilsminne

Distriktsmästerskapen (DM), Kirseberga IP (Någonstans i krokarna runt Malmö City)

Gruppspel
Kl. 10:30 Råås Finest - Södra Sandby
Kl. 12:15 Råås Finest - BK Kick
Kl. 14:15 Råås Finest - Höllviken

Final kl. 16:15 mellan gruppsegrarna.

Om vi firade Första Advent med Jul-tävling tänker vi imorgon fira med guld och SM avancemang, det är grejor det alltså!

Så, ni vet vad som gäller! Fullt ställ, gör fler mål än motståndarna och lita på er själva och era lagkamrater och lita på magin i Forza Råå!

Ljusblå Hjärtan önskar alla lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar