måndag 7 december 2009

Johansson vänder hemåt igen!

Ljusblå Hjärtan har inte alltid möjlighet att hänga med i svängarna så varje samtal med nuvarande general manager Per Söderkvist visar sig vara lite som att öppna julklappar på julafton. Dagens stora julklapp var i form av nyheten om att en viss spelare kommer att göra ett försök i den ljusblå tröjan nästa år.

Den alltid vassa Hanna Johansson har skrivit på för Råå efter en runda i Stattena IF och blir således 2010 års första hemvändare (om man bortser från Rocket Brother Micael Möller). Det är fantastsikt, Hanna är en grymt bra spelare som tyvärr har haft skadebekymmer under det senaste året. Men vi håller såklart alla tummar vi har för att Hanna ska bli bättre och att hon åter igen kommer att dominera på den mark hon en gång var drottningen av.

Ljusblå Hjärtan hyllar henne och önskar henne välkommen tillbaka, detta var sannerligen goda nyheter denna grådimmiga måndag. Bättre start på veckan får man leta efter!

Nu väntar vi bara på att Anna Ewertz helt apropå meddelar sin officiella comback i den ljusblå tröjan, då hade vi uppnått ett ljusblått Nirvana idag!

Forza Råå, Forza Silla!

1 kommentar:

  1. Välkommen tillbaka Hanna!
    Önskar att jag också kunde dra på mig den ljusblåtröjan igen.
    /fd nr 18

    SvaraRadera