måndag 21 december 2009

Ljusblå Hjärtan Fighting Spirit Award 2009

Tiden är kommen då Ljusblå Hjärtan bloggen delar ut årets viktigaste och finaste pris. Vissa kallar det Diamantbollen, vi kallar det ”Ljusblå Hjärtans Fighting Spirit Award 2009”.

Det är ett pris som ges ut med respekt och mycket ljusblå energi. Vi startar traditionen idag och nivån sätts skyhögt direkt. Här nedan presenterar vi vinnarna, för det är faktiskt en duo som tar hem priset i år, och detta följs av en intervju med The Champs. Luta er tillbaka och njut…

Ljusblå Hjärtan Juryns Motivation till Fighting Spirit Award 2009

Årets Ljusblå Hjärtans Fighting Spirit Award 2009 går till två töser som under året har visat exakt vad ett Ljusblå Hjärta är. Den ena är en rutinerad slitvarg och den andra är ett talangfullt nyförvärv. Deras gemensamma nämnare är kärleken till laget. Vi har sett dom brottas på avbytarbänken, vi har sett dom slita i motgång och medgång tillsammans med sina lagkamrater men även individuellt och som dom har gjort det, vi har sett dom skratta och gråta, vi har sett glädje och en positiv anda, vi har sett dom rocka tillsammans och vi har även sett hur dom varje stund har varit de bästa av bästa ambassadörer för Ljusblå Hjärtan.

Årets Fighting Spirit Award 2009 går till inga mindre än:
Caroline Backman-Möller & Linda Theodoridis

Vi tog ett snack med Packman och Söder för att kolla av läget med dessa två rock n fotballers. Inte nog med att de svarar öppenhjärtigt, dom levererar också något vi har saknar hela året och det är en grymt fantastisk slogan till Ljusblå Hjärtan. Det tackar vi för töser! Dessutom hintar det att Söder inte alls lämnar Råås Finest som ryktet tidigare sagt. Så hår har ni intervjun med årets vinnare. Meet the soulsisters of Råås Finest...

Ett stort grattis, Ni har blivit tilldelade årets ”Ljusblå Hjärtan Fighting Spirit Award 2009”, hur känns det?

Det känns som det är det bästa priset vi kunde fått i år. Tusen tack för det! Vi har båda kämpat hela säsongen för att ta en plats.

Tack själva! Om ni får beskriva varandra som personer och fotbollsspelare, hur låter det då?

Söder om Packman: En nätt tös med stort hjärta, stark vinnarskalle men med liteför mycket otur.

Packman om Söder: känner stor tillit till dig som person och somlagkamrat. Din bästa fotbollsegenskap är att du snackar, pushar, och stöttar.

Hur skulle ni vilka beskriva uttrycket fighting spirit?

Kämpaglöd, att aldrig ge upp även om det är motigt.

Vad är det bästa med Råå IF?

Anders Wendel, familjär känsla och personerna som spelar.

Så sant! Ni är båda musikintresserade, vilken skiva skulle ni tillsammans ta med er till en öde ö?

Den var svår.....Absolute Rock eller nån annan bra samlings cd.

Okej då, inte det enklaste att välja en skiva! Vilken låt skulle ni vara om ni tänker att ert spelsätt är en låt?

Rent fotbollsmässigt så tycker Packman att hon är: Living on a prayer, Bon Jovi. Söder: Save yourself, Audioslave. Långt intro som bygger upp till en malande maskinmed fin melodi men texten är inte så mycket att referera till.

Nu till något alla har undrat, vem vann brottningsmatchen ni hade på avbytarbänken under en match i våras och varför började ni brottas?

Jo det var så att Packman gick oavsiktligt på mig och då skulle jag ge igen och ville brotta ner henne. Visa vem som bestämde liksom men den matchen har faktisktaldrig tagit slut. Den har pågått under ett antal träningar och matcher, vi får välse om den någonsin ger en vinnare.

Är ni fotbollsbästisar?

Japp helt klart, vi umgås ej utanför fotbollen. Kommer tyvärr ej bli så mycket avdet nästa år men Söder kommer såklart att vara med en del i Råå IF ändå.

Ni har båda en fin passion för fotbollen och laget, vad beror det på? Packman, du har ju farit upp och ner som en jojo på bänken i spännande A-lags matcher (när du inte själv har spelat) och Söder du har ibland svårt att acceptera en petning. Är inlevelse viktigt för er?

Vi är båda Vinnarskallar. Vill göra sitt bästa för lagets skull. Inlevelse är nåtsom kommer med på köpet, kan vara kämpigt när det inte går som man vill. Iblandförstår man ej vad tränarna tänker men det är bara att bita ihop och komma igen. Fotboll blir ju mycket roligare om man lever sig in helt, och engagerar sinalagkamrater på samma gång.

Vad har varit årets fotbollshöjdpunkt?

Söder: mina fina mål och en chansnick som jag ej vet vad som flög i mig vidtillfället. Såg att motståndaren måttade in nicken och så hoppade jag precis framför henne, felvänd så träffade bollen mitt huvud och gick vidare till en Råå spelare.

Pacman: jag gilla räddningen i råå, som jag gjorde! efter det så fick jag lite merrespekt. Räddade vid ribban, vände mig i luften. Vet dock ej vilket match det var.

Vad är era mål inför 2010?

Söder: Att se många matcher och vara mycket delaktig med damlaget som möjligt.

Pacman: Mitt är att, komma igång med fotbollen ordentligt, utan skador, sen om jag tar enplats i laget är än så länge inet min prioritet.

Vilken spelare skulle du Söder helst bryta ett anfall från och vilken straffläggare skulle du Pacman helst rädda en straff ifrån?

Vi har samma spelare faktiskt, Rebecka i (Stattena). En spelare som inte tänkerriktigt på konsekvenserna av vissa grejer hon gör eller är särskilt fair i sittspel.

Om ni tillsammans fick skapa en slogan till Ljusblå Hjärtan, hur skulle den låta då?

"Många är stora några är små, ljusblåa är dom hjärtan som bankar för spelarna i Råå"

God Jul & Gott Nytt År! Vi ses 2010!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar