måndag 26 januari 2009

Är magikern tillbaka?

Ljusblå Hjärtan älskar när positiva rykten cirkulerar runt i atmosfären. Efter det att vi presenterade en gammal fantastisk krönika av Roger Trygg förra veckan har helgens snackis varit hur vida den store krönikören är tillbaka i matchen eller inte. Vi gav oss ut i vimlet och pratade med folk som känner honom samt samlade spår och bevis på att Grande Roger är på väg tillbaka.

Vi sökte och vi fann kära vänner. Vi håller lite på hemligheterna, mest för spänningens skull.

Men sanningen är den att Roger Trygg är på väg att krypa ut från sitt gömställe och åter igen sätta sprätt på fotbollsvärlden. Vi kan avslöja att vi är på god väg att säkra ett kontrakt med ordbrilljeraren på ett år där han ska leverera sin magi minst en gång i månaden. Om allt går väl kommer Rogers krönikor läggas upp med varierande hastighet på Ljusblå Hjärtan bloggen inom kort.

Vi kommer även i dagarna att jaga upp Rogers högt respekterade kollega Miss Q (som en gång skrev en krönika så bra att Roger tog ett uppehåll från skrivandet) för att försöka binda henne till bloggen också. Så om du läser detta Miss Q, fansen och Ljusblå Hjärtan vill ha tillbaka dig med nyvässad penna och goda citat. Gör dig redo för förhandling!

Vi håller er uppdaterade om förhandlingarna, men var så säkra, Ljusblå Hjärtan kommer alltid att bjuda på det bästa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar