onsdag 28 januari 2009

Pelle som keeper eller inte?

Ljusblå Hjärtan har, i sin jakt på scoop, råkat snubbla över informationen att Pelle inte kommer att agera keeper i Råås Finest Internmatch som går av stapeln nästa helg.

Detta beror, enligt ryktet, tydligen mest på att han blev totalt förnedrad av DeLarsson förra året då han släppte in ett av årets vackraste lobb mål. DeLarsson fick i och för sig inte mycket mer gjort i den matchen mer att han knäckte en hörnflagga på mitten i ett smidigt försök att rädda bollen från att gå till inspark. Pelle däremot dominerade kraftigt och gjorde många fina räddningar.

Vi har inte nått Pelle ännu för en kommentar om hur vida detta är sant men Ljusblå Hjärtan fullkomligt beundrar denna härliga Jonstorps påg och vi stöttar honom i vilket beslut han än tar. Noterbart är att varken DeLarsson eller Pelle verkar hålla någon som helst grudge mot varandra. Istället bjuder vi er på en bild som visar hur goda vänner dessa amigos verkligen är. Rykten är oftast inte helt sanna.



Bild: DeLarsson och Pelle (som såklart är magiskt snyggt klädd i Ljusblått). Ser ut som vilka mästercoacher som helst. Tänk Er dessa två i Stoke City, det hade nog fått ordning på saker och ting.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar