tisdag 16 december 2008

Plats 4: Årets Fair Play 2008

Vi på Ljusblå Hjärtan bloggen vet att Ni inte kan få nog av våra fantastiska texter. Vi har nu kommit fram till plats nummer 4 på Årets Bästa lista och den är inte dålig den. Det handlar om Årets Fair Play och det går i år till tränarna.

Vi har inte alla fakta om hur vida tränarna har lyckats att hålla sig ifrån gula och röda kort men så långt vi kan minnas så är det ett clean sheet i år. Så har det inte alltid varit och därför är deras upplyftande och goda föredöme i år väl värt att hylla.

Förra året hände det många konstiga saker från sidlinjen. Utvisningar ute i Eket, totala hjärnsläpp i seriematcher och nästan bråk på sidlinjen. I år är det stilla med kortviftandet men det betyder ju i och för sig inte att det har varit lugnt på sidlinjen. Vi var inte med men kan tänka oss att det delades ut en del sköna ord i bortamatchen mot Wä samt tränarbråket mellan Råå staben och Osby staben i höstas. Ordväxlingen där får inte återskapas för då måste vi sätta åldersgräns på denna sida, men det var njutbart för actionfansen och skrämmande för de väluppfostrade.

Visst får det hetta till ibland och så länge man ber om ursäkt så är allt frid och fröjd. Tränarna la i alla fall band på sig och undvek utvisningar och avstängningar. Det är framsteg det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar