måndag 22 december 2008

Extreme Tränarstab Makeover

Ljusblå Hjärtan har låtit fantasin flöda fritt och gjort om tränarstaben 2008 till ett rockband. Vi har titta på egenskaperna och förvandlat personerna till musiker istället för tränare.

Givetvis finns där en mängd musikaliska talanger redan i denna stab. Martin är näst intill proffs, Pelle är en grym beatbox, Per spelar fina visor på sin gitarr och Wendel har universitetsexamen i luft trumpet. Micke spelar vad vi vet inte något instrument, men hans musikkunnande och kärlek till musiken är glänsande vacker.

Så vi bortser så klart från vad killarna spelar idag och gör om hela gänget till en frustande kvintett som förmodligen, i en annan värld, hade erövrat musikvärlden.

Vi har gett bandet namnet The Forzas.

För att bilda The Forzas måste vi titta på varje individs egenskaper. Vi omvandlar kunskaper och talanger till något som passar in på musikvärldens sköna kategorier.

Micke, vars fotbollskunskaper är övermäktiga, blir så klart bandets gitarrist. Han har kunskapen som gör att han förmodligen har varit en vända på Guitar Institute i Los Angeles och pluggat arpeggion och shreddning. Micke, med sitt långa blonda hårsvall är en flickfavorit och är känd för att spela med både tunga och tänder när han totalt går vilse i sina egna solonummer. Micke är bandets kreativa motor.

Martin, som är svårförstådd i sina bästa stunder och som har ett spelsinne utöver det vanliga blir den mystiska basisten. Även om det i verkligheten är trummisar som är bandens konstigaste medlemmar så tillfaller basen till Martin. Han kan det här med rytm och är ett bra komplement till den vilda gitarrstilen Micke visar upp i sina bästa stunder. Martin blir den som håller fokus på arrangemang och låtarna.

Som en del i den stabila rytmsektionen finner vi Wendel. Mannen med koll på allt blir en grym trummis i omvandlingsvärlden. Han vet allt, fixar med bandets ekonomi och vet verkligen hur man sätter en publik i gungning. Wendel är den bandet lutar sig mot när det gäller gager, bokningar och riders.

Som rytmgitarrist finner vi den stabila, placeringssäkra och glada Per. Flinka fingrar och en blick som kan få vilken kvinna som helst på fall. Dessutom är Per super snäll och kan hantera ett par shots utan att tappa balansen. Per blir bandets eget svar på Henrik i Scotts.

Pelle, den unga, snygga och den enda i gänget med pop frisyr, tar hand om sången. Han har smidigheten, kan akrobatiken och dessutom är han precis så talangfull i fotboll att han förmodligen hade kommit att klassats som en av rockhistoriens mest magiska röster.

I en annan värld, på en annan plats hade The Forzas regerat topplistorna…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar