måndag 7 juni 2010

Över 200 vänner på Facebook och 300 inlägg på bloggen

Det är modernt och är man inte med känns det som om man är helt ute. Men Ljusblå Hjärtan bloggen är alltid med i matchen på något sätt och efter att ha startat upp en filial på Facebook har vi idag passerat den magiska tvåhundra gränsen. Det är grande!

Vi vill passa på att tacka för att vi kan få ihop så många personer som är intresserade i världens bästa ljusblåa fotbollslag och som varje vecka står ut med vår resultatrapportering och halvfyndiga kommentarer. Det är ett stort bevis på att det finns fler än man tror som diggar Råås Finest.

Tvåhundra kanske inte låter så mycket, men om vi jämnför med många andra är det en himla många vänner och kompisar. Facebook är som det är, inte alltid det bästa man kan slösa sin tid på men, men marknadsföringsmässigt är det oslagbart. Om vi överhuvudtaget når ut till de som läser vet vi inte men vi ger oss inte. Vi ska måla hela världen ljusblå!

Komiskt nog nådde vi tvåhundra sträcket samma dag som vi bankar in det trehundrade inlägget på Ljusblå Hjärtan bloggen. Det är värt att fira!!!!

Forza Råå och alla deras fans i alla vädersträck! Ni är fenomenala!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar