söndag 20 juni 2010

Ny baksmälla i Göingetrakten

Idag var Råås Finest på besök i Vittsjö där man inte lyckades plocka med sig tre pinnar hem till San Siro. Första halvlek var enligt säkra källor inte direkt den bästa och man kände att laget kunde ge mer. Lagen gick till pausvila med 1-0 ledning till Vittsjö.

I andra spelade Råå upp sig men när det återstod sju minuter av matchen kontrade Vittsjö in segermålet 2-0 och där med var den sagan slut. En bättre andra halvlek är alltid något vi ska ta med oss inför matchen mot Wä på onsdag.

Vi uppmanar alla som har någon anknytning till det ljusblåa hjärtat att boka in onsdagkväll mellan klockan halv åtta och halv tio då Råås Finest spelar vårsäsongens sista match innan det blir ett välbehövligt uppehåll. Målet är att slå världsrekord med publik på en Råås Finest match!

Vi slänger ut en liten utmaning... Vem vågar köra historiens första Vuvuzela på San Siro?

Det blir i alla fall Wä som får betala för denna förlusten på onsdag! Forza Råå!!!!