lördag 5 september 2009

Match idag på San Siro kl. 15 och imorgon kl. 16:30

September är här igen och med det faktum är det dags att sy ihop säcken på seriespelet för Råås Finest. Fem matcher återstår för A-laget och deras nuvarande position är så pass bra att de sista omgångarna förmodligen kommer att bjuda på nagelbitar spänning i samma klass som Dean R Koontz böcker.

Idag bjuder San Siro in Lilla Torg till en, sett till vädret, riktigt höstmatch. Det blåser hårda vindar på Råå och regnet faller hela tiden. Lilla Torg ligger sist i tabellen och har haft en tuff säsong bakom sig. Råå har som ni vet gjort två matchresultat på senaste tiden som inte riktigt var med i kalkyleringen. Men samtidigt har även Lund gjort samma sorts resultat så läget i topp tre är oförändrat och nu är även Hardeberga och BK Kick med i toppstriden.

Ljusblå Hjärtan bloggen pratade med Per Söderkvist igår och vi vet att laget har några skador och är spelare som tyvärr ligger nerbäddade hemma. Ändå fick vi höra en stabil tilltänkt startelva och trupp som säkerligen inte kommer vika en tum idag.

Det känns som det kan lossna ordentligt idag. Råå trivs i höstväder, Råå har kapaciteten att verkligen visa att tabellpositionerna är sanna. Vi tippar på en hemmaseger med 4-1.

Nästa helg väntar kvalplatsdramatik nere i Lund så det är lika bra att sätta press på töserna där nere idag!

För U-laget väntar årets tuffaste match mot Västra Krarup imorgon. Det är lite David mot Goliat. VK har gjort flest mål i division fyra hittills i år och delar första platsen med Billesholm. För U-laget gäller det att spela smart och på upptakten igår såg Pelle vansinnigt slipad ut. Vi tror han har ett par ess i rockarmen. Vårt tips är med hjärtat och vår tro på spelarna. Imorgon går U-laget från San Siro med minst en poäng i bagaget och det ser vi som något väldigt positivt.

Så kom igen nu tjejer för Råå, Ljusblå Hjärtan och alla era medspelare. Denna helgen kör vi stenhårt och kom ihåg, det är bättre att glidtackla än att inte tackla alls!

Till alla skadade och sjuka spelare hoppas vi och önskar er en snabb återhämtning och rehabilitering. Krya på er!

Forza Råå, Olé Olé Olé

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar