måndag 14 september 2009

Det är inte avgjort än, chansen finns kvar!

Det finns ett fint referat om matchen mellan Lund - Råå på www.raaif.se/dam där ni kan läsa om helgens toppmatch. Lund tog ett stabilt steg närmare kval till Divison 2 och Stattena BB är nu endast en match ifrån att säkra seriesegern. Det är bara att gratulera Blåfåglarna för en väl genomförd säsong. Men kan Lund andas ut?

Den frågan ställer vi oss med viss yrsel i analysen. Visst, Lund har ett utgångsläge av rang och möter mittenlag i de tre sista matcherna. Samtidigt ska Råå orka med BK Kick, Stattena och Svalöv om chansen till kvalplats ska finnas. Vi tror Råås Finest mäktar med det. Det handlar alltså om fem poäng, fem ynka poäng. Förlorar Lund två matcher eller spelar två matcher oavgjort och bara vinner en eller bara vinner en och spelar en oavgjord, ja då är jakten avklarad.

Det ligger inte i Råås Finest magiska händer men chansen är långt ifrån borta. Det är bara för Per Söderkvist att samla sina trupper, överdosera spelarna med självförtroende och vi ska göra vad vi kan för att peppa i ord och tankar.

Råå IF hör hemma i toppen, Lund har all press på sig. Dags att slå från underläge, underdogs med mera. Hög tid att låta Skåne få veta exakt vad Forza Råå verkligen står för!

Upp till kamp töser, nu ger vi järnet hela vägen till den sista av de återstående 270 minuterna (+ tillägg) är spelade!

Forza Råå, Forza Ljusblå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar